Archive for the ‘Bortfald’ Category

Rundesang, rundesang – Pernille synger den næste…

Thursday, December 4th, 2008

Så er vi i gang igen. Den store tur rundt i salen. Smukt startet da gammel kommunisterne løb fra den synkende skude og tog tilflugt og syndsforladelse hos Villy i SF. Enhedslistens darling Pernille R-T., der smukt trak stemmer med ungdommelige bryster og friske holdninger, er nu efter sin stress og vildfarelse hoppet hen til Helle T. i de gamle pamperes dagligstue. Det skal blive spændende at se om vi får et nyt sæt glatbarberede meningsdannere, der med matriakalske fantasier kan drive opositionen til sejer!

Vi imødeser flere skift og venter på endestationen på alle de frafaldne.

Du er altid random, koger. Flet!

Thursday, November 13th, 2008

Mens teenagere taler et sprog, der for mit vedkommende lige så godt kunne være et mix af græsk og mandarin, må vi andre holde fast i et ordentligt dansk. Og så nytter det ikke noget at standardsvaret på telefonsvarerne siger: Dette er voicemailen tilhørende… “dette” udtales på handelsskolemåden, altså ['dæte], “voicemailen” er helt i skoven – hvad fanden er der galt med at kalde det en telefonsvarer, det andet kan ikke engang bøjes morfologisk kønt på dansk – og “tilhørende” er en af de participiumsmisfostre, de prætentiøse fæhoveder, der vilkårligt beslutter formuleringerne, af en eller anden grund altid begår. Det kan ikke accepteres, at underfrankerede lufthoveder skal forpeste virkeligheden for os. GEJSTEN foreslår en gabestok-ordning, hvor man på skafottets gamle plads på Nytorv sætter sprogspasserne til at skrive “jeg vil aldrig mere…”

Savnet af den kolde krig

Thursday, February 14th, 2008

I midten af Muhammedkrisen 2.0 må GEJSTEN konstatere, at den eneste lösning er udskibning af gammelgrundtvigianske særdelesheder til Lolland, hvor de bliver buret inde indtil videre. Vi er nødt til at bibeholde et vist niveau af Latte og kulturradikalisme i de større byer i riget indtil videre, uanset rygterne om muhammedanernes invasion. Og hvad det angår har GEJSTEN en mailbox, som bliver aktiveret det øjeblik, den første radikale muslim bliver valgt til Folketinget. Desværre er boxen ikke sensitiv over for andre former for radikalisme. Længe leve supismen (også kendt som non-bagstræberismen), som helt af sig selv valgte at følge den æteriske periferisme. GEJSTENS platform er cementeret.

KLOVNENs Finanslov

Tuesday, August 28th, 2007

Topskatten skal væk. Mellemskatten skal væk. Bundskatten skal væk. Arbejdsmarkedsbidraget skal væk. Pensionsopsparingsfradrag skal væk. Rentefradrag skal væk. Lejeværdi af egen bolig skal væk. ALT SKAL V?ÜK. Kun brugerbetaling. Brugerbetaling og SUPA.

KLOVNENs Leksikon

Sunday, July 15th, 2007

Nu er det faldet de gammelkristlige, konservative grupper for brystet, at Wikipedia fordrejer sandheden. I sig selv ironisk, når man tænker på den form for revisionisme, der har kendetegnet de nykonservatisme. Men i deres hellighed har man startet Conservapedia, hvor den sande sandhed om verden, økologien, homoseksuelle, evolution og våbenkontrol skal nedfældes, så de liberale, venstreorienterede spassere ikke får for meget at skulle have sagt i cyberspace.

Hvad mon sker, når man slår op under kreativ bogføring? Eller begrundelsen for irakkrigen i det danske parlament. Eller måske Langballes menneskesyn. Nå, men nærværende blog må straks igangsætte Projekt Sandhed og søsætte ClownPedia med verdens sande, sande sandhed om alting og ingenting.

Alle sider peger mod indholdet, “der er ikke noget at komme efter.”

De Sorte Svin II

Wednesday, May 2nd, 2007

Det sjove ved Morten Messerschmitts exit var, at han rent faktisk gik i pressen med beskeden om, at han ville sagsøge BT for bagvaskelse. Når nu 35 mennekser var sanhedsvidner i Tivoli for, at han i sin brandert havde sunget nazistiske sange er det et tegn på stort mod – hvis det ikke lige var fordi, at Pia havde stillet ham ultimatumet enten at blive renset eller fise af. Det vidner om et lillebitte intellekt. Men det skal ikke skille os ad. Det er i udgangspunktet smukt, at sandheder kommer frem gennem stor indtagelse af alkohol, desværre tarveligt, at Messerschmitt ikke efterfølgende fulgte det op på den fede måde. ?òrhard kunne det med den fede måde – bare i sproget – pegede i alle retninger og henviste til ‚Äúspæiderbevegelsen‚Äù. Men alle ved jo efterhånden, at Dansk Folkeparti ikke repræsenterer danske værdier.

A propos sandhed og DF fremgik det i løbet af ugen i samme åndedrag, at PastorPolitikeren Krarup er blevet misforstået. Stakkels Søren. Det var noget med bøsser og handicappede. Men redningsforsøget i pressen gik ud på, at han jo var teolog og beskæftigede sig med sandhed, mens politik var noget med magt. Teologi = Sandhed ?! GEJSTEN siger: Hold da K?ÜFT. I et moderne samfund må man da kalde DF for et specielt sammenrend af landbytosser i tredje potens. Når det rationelle og moderne skal stå tilbage for det overnaturlige gammeltestamentlige wrøvl, som bilbelfortolkerne prædiker, så lades alt håb ude. Endnu engang må vi konstatere, at sandheden bagvaskes af simple demagoger med hang til magten.

Og netop magten er jo, hvad AFK klamrer sig til. Klamrer sig ved hjælp af et parti med 23% folketingspolitikere med dom for racisme, 8% gammeltestamentlige præstepolitikere og helt igennem udansk opførsel. Det er tydeligt for enhver, at det ikke længere handler om Danmarks bedste, men om AFKs magtposition. Tarveligt, skammeligt og primitivt ud over alle grænser, at selv det rødlejesvendsinfiltrerede P1 ikke gider gentage det længere: At basere sin magt på at parti som DF er som at æde lort i kulissen for at tilkæmpe sig næste rolle i det næste afsnit af den komplet intetsigende føljeton.

Frem og Tilbage er Dobbelt så Langt

Thursday, March 15th, 2007

Løsningen må være at sælge DR-byen til højestbyende, købe den tomme grund på Jagtvej 69 og så indpasse ambitionerne for statsradiofonien derefter. Et tv-hus har også den fordel over for en tv-by, at der er plads til at vokse, når man har evnerne og kræfterne til det. Mon ikke Ruth og Knut kan overtage fra Katjakaj og Bendtebent?

Avisen, Grisen, Peter Mathiesen

Tuesday, October 17th, 2006

En tur gennem København, dette vidunderlige og snart rene og pure lands dejlige hovedstand, er blevet en balanceakt i undgåelse af gratisaviser. Disse ligegyldige smørerier, hvor samme journalist skal dække Mellemøsten, madsiderne og Lars Lilholt [æret være hans navn], og hvor afskrivningerne fra Reuters og AP drukner i reklamer for forskønnende legemsoperationer og jobs, som ingen gider have.

Men værst er dog avisdrengene, som stikker omtalte smørerier i næsen på skatteydende borgere. Helt op fjæset med en mine, som udstråler “den er jo GRATIS”. Gratis min bare røv. Hvad er det sket med dette latterlige, lille land, siden vi fravælger kvalitet og ånd for tarvelige produkter og dumhed? Med resultatet, at horder af teenagere må vandre gader og stræder, tvunget af kommunernes nye effektiviseringspuljer, bærende på den danske kultur i form af ligegyldige gratisaviser, som skal presses ned i halsen på bedsteborgerne. Og efterfølgende ligger smørerierne overalt som hundelorte, der ikke blev samlet op i den lille pose.

Cavling vender sig mod KLOVNEN, og man aner noget i mundvigen.

Det er uhyggeligt

Monday, March 6th, 2006

peterschroeder.jpg

Det fortsætter. Nu vil Det Store Regeringsparti med den sunde fornuft, der tidligere har bidraget til forslaget om at erhvervsrette al universitetsforskning, nu også skære ned på specialerne på vores gamle, stolte universiteter. De stakkels studerende kan jo slet ikke klare det, lyder begrundelsen.

Så slækker vi da bare på kravene. Ja, jaaa. Det hele skal ende som på RUC, hvor kravene er lidt tåfletten og en 7. klasse i matematik, så går det såmænd nok.

Endnu et udfald mod vores eneste råvare, viden, som Partiet Med Langt Mellem Talenterne har succes med, støttet af Mørkemændene.

Et dårligt liv

Monday, February 20th, 2006

Danmarks daginstitutioner drives af kvinder. Vi er alle opvokset med denne virkelighed, der har gjort de fleste af os til stumme skaffedyr uden egen vilje. Og nu er billedet ved at fuldbyrdes. Mindreårige drenge ansættes nu i rollen som “juniorpædagoger” så de største af institutionernes drengebørn kan holdes væk fra de kvindelige pædagoger, når de skal “tumles”. Og 12-årige juniorpædagoger mistænkes vel næppe for pædofili?

Endnu et marchskridt mod den endelige ydmygelse af mandekønnet – næste skridt bliver vel at blive hakket og proppet op i røven på sig selv.