Archive for the ‘Påfald’ Category

Kuriosum per absurdum

Tuesday, June 24th, 2008

Nu viser den seneste forskning, at homoseksuelle mænd har hjerner som heteroseksuelle kvinder, og at homoseksuelle kvinder har hjerner som heteroseksuelle mænd. Sådan rent neurologisk. Og dermed er den seksuelle observans altså nu beviseligt medfødt. Men det efterlader et paradoks: Hvis homoseksuelle mænd har samme hjerner, og dermed seksuel observans, som heteroseksuelle kvinder, hvorfor vælger de så homoseksuelle mænd som partnere og ikke heteroseksuelle mænd? Det giver stadig ingen mening.

Generationsrøveriet – nu med margen

Saturday, October 6th, 2007

De konservative vil kun være med til, at den særlige skatterabat for borgere over 64 – hvis man regner lidt efter bliver det akkurat til gamle 68′ere – skal gælde i fem år. Indsnævringen i gruppen af Særligt Begunstigede Borgere er nu komplet. Personnummer med endetal 42-47 er inde i varmen. Alle andre må betale. Til døden skiller os ad…

Fatima Kjærsgaard

Wednesday, September 19th, 2007

Pia var til numerologkonsultation i går.

Coaching min bare …

Thursday, July 27th, 2006

einstein.jpg

I gamle dage, hvor revselssesretten var intakt, i de dage var coaching et udbredt fænomen. Ikke drevet af hysteriske kvinder, der grundet ægtemændenes gevinst på spekulavtive ejendomsprojektet i Niedersachsen, nu er sat fri til at hærge land og rige med livsforbedrende budskaber.

I gamle dage kunne man coache hinanden. Man kunne sige sandheder. Omking bålet, omkring bon’en, omkring varmeapparatet på arbejdsformidlingen kunne 68′erne coache hinanden. – “Du skal bare tænke sådan og sådan.” — “Problemet er ikke dig, det er systemet.” — “Der er ikke nogen sandhed, der er kun værdi”. — “Vi skal ikke søge konflikter, vi skal hver især finde ind til kernen.” For at kunne tage konflikten med “De andre”.
I gamle dage og tilsvarende væksthæmmende pladder!

Der er kun ?©n vej. Fårene skal over til højre, og bukkene skal over til venstre. Og det er ligesom i gamle dage!!!