Archive for the ‘Tiltalefrafald’ Category

Farvel og hils nede hos EU og de andre tyskere

Saturday, April 4th, 2009

Til lykke til Fogh. Nu blæser vindene i den rigtige retning. GEJSTEN opfordrer Løkke til at oprette et SUPAministerium med plads til fadbamser på skatteydernes regning og visioner for fremtiden, og vi foreslår Søren Pind som minister. Endlig sker der noget!

Ulven kom

Thursday, January 8th, 2009

Mens arbejdsløsheden stiger og ingen forstår, hvorfor en finanskrise udløst af en risikococktail af grådighed og deregulering nu er blevet til en økonomisk krise, er det betimeligt at huske gode, gamle Poul Nyrups bog om kapitalfonde og komplekse finansielle instrumenter fra 2007. Deri finder vi en ansvarlig politikers samfundsøkonomiske analyse, som er af en anden, konstruktiv karakter end fx pressionsgruppen CEPOS, som efter fem år med et messende mantra om, at markedet klarer alt, nu står rådvilde tilbage.

Svigt og brøde 2008

Thursday, March 27th, 2008

Nu har Jeppe været ude med svaberen til hele Danmarks tilsyneladende forargelse. En voksen mand, der boller med unge piger. Nypuritarismen og Det Klædelige Menneske siger goddag til gammelgrundtvigianerne og det tavse flertal, som kigger væk. Et mærkeligt fremskridt. Desværre for Jeppe kan han ikke tage en fortrydelsespille. Men GEJSTEN er på Jeppes side: Når GEJSTEN får magten kan han kneppe hvem FANDEN han vil.

Omvent er det med persongalleriet, der svigter på den økonomiske vægt. Senest Løkke, der nu stiller sig i rækken af Venstrefolk med tvivlsomme dispositioner for andres (vores) penge og fingrene i kagedåsen. Fra Alberti til Brixtofte trækkes et smårapsende spor af smårapsende magtpolitikere. Dem får vi også rehabiliteret. De kan kneppe hvem FANDEN de vil.

Midt i elendigheden

Friday, January 18th, 2008

Hvor hele den vestlige verden nu har forbudt røg, går Norge nu den anden vej. En nordmand har fået dom for, at han må lugte som han vil i fuld offentlighed – en sag, han anlagde, da han på grund af sin odeur ikke kunne komme til eksamen, da eksamensvagter, censorer og lærere måtte ud og knække sig.

‘GEJSTEN havde ellers set frem til en nypuritansk omvæltning – hvor vi skulle forfølge tykke mennesker, dem der larmer på den dårlige måde – og de dumme mennesker, der ødelægger vores sammenhængskraft, bundlinje og konkurrenceevne. Men nu ser vi det første, spæde spadestik til en modrevolution fra broderfolket i nord (som stjal vores olie).

Nu vanker der!

Tuesday, July 11th, 2006

Alle har vi vidst i mange år, at de Radikale har et godt øje til sandheden. Bedre vidende end alle andre har Latte-fløjen utrætteligt belært os om indvandring, integration, den globale økonomi, samfundsøkonomien og ikke mindst hvad er come il faut og hvad der er ikke.

Netop som vi troede det Radikale bagland i det jydske var dødt. Selve muldet som de er opstået af, var druknet i Latte og lunkne løgne, så tager de nordjydske Radikale egne metoder i brug for at markere sig i mediebilledet. Den radikale viceborgmester (med sikret pension) i Mariager Kommune belærte på den gode gamle måde i weekenden en dørmand på en lokal beværtning. Denne blev slået til lirekassemand af den radikale nævesvinger. Sikkert i et behjertet forsøg på at hjælpe dørmanden til forståelse af tingenes rette sammenhæng. Og vores gode ven (med sikret pension) har jo ret, hvilket også forståes af formanden for de Radikale i Hobro der udtaler : “..Det, der er sket, er dybt beklageligt, men ikke værre end, at vi kan leve med det..”.

Gejsten siger: “Kryb ind i skabet.. gem dig i kælderen, løøøøb!” For nu er det vidst. Ikke blot skal vi høre på Latte-snak og håndtaske. Nu vanker der flade hvis vi ikke hører efter.