Archive for the ‘Trykfald’ Category

Bilags Ringen

Monday, May 19th, 2008

Et bilag over dem alle, et bilag kan finde dem
et bilag kan bringe dem alle og i mørket binde dem
I Politikernes land hvor frådsen ruge.

Mens vi nu alle jager lille-lars og bilagene, så lad os for en kort stund kigge på hans artsfælle Ritt Bjerregaard på overborgmesterposten. Her er der indkøbt nye møbler til den sociale altfavnende bagdel for formedelst kr. 850.000,-  Hvilke bilag eller mangel på samme, der udgør den største hån mod den flittige skatteborger skal stå usagt hen. Men sikkert er det, at lemfældig omgang med offentlige midler altid har været i høj kurs i Kongeriget.
Kun et vil fjerne de folkevalgtes trang til selvberigelse: Fjernelsen af indkomstskatten! Hermed sikres at der kun kan nydes efter egen evne.

Midt i elendigheden

Friday, January 18th, 2008

Hvor hele den vestlige verden nu har forbudt røg, går Norge nu den anden vej. En nordmand har fået dom for, at han må lugte som han vil i fuld offentlighed – en sag, han anlagde, da han på grund af sin odeur ikke kunne komme til eksamen, da eksamensvagter, censorer og lærere måtte ud og knække sig.

‘GEJSTEN havde ellers set frem til en nypuritansk omvæltning – hvor vi skulle forfølge tykke mennesker, dem der larmer på den dårlige måde – og de dumme mennesker, der ødelægger vores sammenhængskraft, bundlinje og konkurrenceevne. Men nu ser vi det første, spæde spadestik til en modrevolution fra broderfolket i nord (som stjal vores olie).

Agurketid II

Monday, August 6th, 2007

Så var der den om rodbehandleren, der sank, da raketten var i bund.

Så fik han ram på os..

Thursday, April 26th, 2007

Den unge minister Kristian Jensen fik nu endelig skovlen under de store børnefamilier. Med omlægning af bilafgifterne tvinges alle familier med medlemmer over 185 cm samt mere end et barn, til en liv i smerte eller evig fattigdom. Kun mikrobiler uden plads bygget af asiatere – til asiatere kan betales af den gennemsnitlige familie. Skal vi, der på utallige opfordringer har fyldt huset med egen producerede børn, rejse på tværs af Riget, så fordres i dag 2 mikrobiler. Det betyder, at miljøbesparelsen er væk med det dobbelte provenue ved salg af de “billige” biler er sikret.

Hvornår tager AFR den liberale ske og sin knægt af en skatteminister i hånden og fører den politik, der forventes af en liberal regering. Slesk leflen for midten har aldrig sikret fremskridt, forandring eller innovaiton. Højest en plads i historiebøgerne som ligegyldig parantes i stagnationens æra.

Familietransport ano 2007

Når nu de store børnefamilier har sikret alle singlernes pension og velfærd, så vil det kun være ret og rimeligt at den gruppe afgiftsfritages ved bilkøb. Lad de der yder for fællesskabet nyde i lige mål. Store biler til Store familier! Så kan singlerne suse rundt i de små japanerbiler og knalde ind i hinanden.