Så fik han ram på os..

Den unge minister Kristian Jensen fik nu endelig skovlen under de store børnefamilier. Med omlægning af bilafgifterne tvinges alle familier med medlemmer over 185 cm samt mere end et barn, til en liv i smerte eller evig fattigdom. Kun mikrobiler uden plads bygget af asiatere – til asiatere kan betales af den gennemsnitlige familie. Skal vi, der på utallige opfordringer har fyldt huset med egen producerede børn, rejse på tværs af Riget, så fordres i dag 2 mikrobiler. Det betyder, at miljøbesparelsen er væk med det dobbelte provenue ved salg af de “billige” biler er sikret.

Hvornår tager AFR den liberale ske og sin knægt af en skatteminister i hånden og fører den politik, der forventes af en liberal regering. Slesk leflen for midten har aldrig sikret fremskridt, forandring eller innovaiton. Højest en plads i historiebøgerne som ligegyldig parantes i stagnationens æra.

Familietransport ano 2007

Når nu de store børnefamilier har sikret alle singlernes pension og velfærd, så vil det kun være ret og rimeligt at den gruppe afgiftsfritages ved bilkøb. Lad de der yder for fællesskabet nyde i lige mål. Store biler til Store familier! Så kan singlerne suse rundt i de små japanerbiler og knalde ind i hinanden.

Comments are closed.