De Sorte Svin II

Det sjove ved Morten Messerschmitts exit var, at han rent faktisk gik i pressen med beskeden om, at han ville sagsøge BT for bagvaskelse. Når nu 35 mennekser var sanhedsvidner i Tivoli for, at han i sin brandert havde sunget nazistiske sange er det et tegn på stort mod – hvis det ikke lige var fordi, at Pia havde stillet ham ultimatumet enten at blive renset eller fise af. Det vidner om et lillebitte intellekt. Men det skal ikke skille os ad. Det er i udgangspunktet smukt, at sandheder kommer frem gennem stor indtagelse af alkohol, desværre tarveligt, at Messerschmitt ikke efterfølgende fulgte det op på den fede måde. ?òrhard kunne det med den fede måde – bare i sproget – pegede i alle retninger og henviste til ‚Äúspæiderbevegelsen‚Äù. Men alle ved jo efterhånden, at Dansk Folkeparti ikke repræsenterer danske værdier.

A propos sandhed og DF fremgik det i løbet af ugen i samme åndedrag, at PastorPolitikeren Krarup er blevet misforstået. Stakkels Søren. Det var noget med bøsser og handicappede. Men redningsforsøget i pressen gik ud på, at han jo var teolog og beskæftigede sig med sandhed, mens politik var noget med magt. Teologi = Sandhed ?! GEJSTEN siger: Hold da K?ÜFT. I et moderne samfund må man da kalde DF for et specielt sammenrend af landbytosser i tredje potens. Når det rationelle og moderne skal stå tilbage for det overnaturlige gammeltestamentlige wrøvl, som bilbelfortolkerne prædiker, så lades alt håb ude. Endnu engang må vi konstatere, at sandheden bagvaskes af simple demagoger med hang til magten.

Og netop magten er jo, hvad AFK klamrer sig til. Klamrer sig ved hjælp af et parti med 23% folketingspolitikere med dom for racisme, 8% gammeltestamentlige præstepolitikere og helt igennem udansk opførsel. Det er tydeligt for enhver, at det ikke længere handler om Danmarks bedste, men om AFKs magtposition. Tarveligt, skammeligt og primitivt ud over alle grænser, at selv det rødlejesvendsinfiltrerede P1 ikke gider gentage det længere: At basere sin magt på at parti som DF er som at æde lort i kulissen for at tilkæmpe sig næste rolle i det næste afsnit af den komplet intetsigende føljeton.

Comments are closed.