Goddag, mand ?òkseskaft

Vil ikke sige stikke mænd på næven? Hvad er nu det? Det er ikke godt. Det kan vi ikke lide, så må vi isolere og gøre nar. Men hov? Hvad er nu det? Konsekvens, siger De? Så hvis Asmaa skal fjernes på grund af det med at afvise næven, så må vi tage affære over for horderne af spassere, der ganske enkelt ikke kan finde ud af at give et ordentligt håndtryk! Det er værre at sige goddag som en varm karklud, et halvhjertet klem på fingerspidserne, som man typisk får det af de endimensionelle taktikertanketænkere.

Husk det, næste gang, du får et slattent håndtryk. Og brug din ytringsfrihed til at sikre, at de bliver smidt ud af vores fællesskab, mens du heiler og latterliggør menneskerettighederne som ødelæggende for sammenhængskraften. Så bliver alt godt i vores lille smørhul. Et hul, der vokser.

Comments are closed.