Lad nu barnet være

Så er agurketiden over os. Tidligt men smukt ser vi allerede de første non informative tomgangshistorier spire frem. Asmaa Abdol-Hamid vil så gerne i Folketinget med sin turban på. Først forsøgte hun med Socialdemokraterne på Fyn. Der tydeligt husker det rungende NEJ de gav hende endnu. Og nu skal hun med Enhedslistens fælles hånd, erstatte Pernille RT som sexgudinde på borgen. Enhedslisten, der i den andledning ikke ser noget problem i Asmaa akutte hukommelsestab, da det jo er svært at huske, hvad man lavede for 3 år siden – som det forlyder fra Listens ordfører i slige sager.

PolitiskKorrektTurban

Gejsten siger: “Lad nu barnet være ..!”. Astmas politiske program består i følge medierne af, at hun ikke vil give hånd og vil beholde sin Turban på! Fred være med det. Faren i samme er til at overse. Lad os blot byde Astma velkommen på tinge og se hvorlænge det holder.

Comments are closed.