Archive for the ‘Påtalefrafald’ Category

Nærforsvar

Friday, April 10th, 2009

Som angsten vokser i den jævne borger for død, lemlæstelse og overfald i eget nærmiljø, så er det på tide at handle. Nu hvor journalistiken med pen og magt, skal tvinge os til at tro, at alt er være end igår. At døden lurer om hvert gadehjørne, at selv de mest uskyldige 2G’ere (for der er statisktisk mange skyldige) kun tænker på voldtægt og lemlæstelse betyder, at  her må vi gøre holdt. Statistikken fortæller os (http://www.dst.dk/statistik/ags/DKital.aspx) at alt er godt. Vi har det bedre. Vi er rigere, sundere, lever længere, har større biler og grundlæggende gladere end i går. Så i stedet for at skyde indbrudstyven når han kommer (for det gør han jo nok en dag), og risikere fordømmelse og pretermineret fortabelse fra retsvæsen og kulturelite, så er mission enkel. Tag tyven i hånden. Sæt ham ned ved siden af computeren (hvis den da ikke er væk) og vis ham tallene. Der er intet at frygte. Alle har det bedre også tyven, men han ved det nok bare ikke endnu! Fatter han det ikke, så bare skyd.

Halsen peger op – SUPA kommer ned

Monday, January 26th, 2009

Ekstra Bladet afslører i disse dage, hvordan partiet Venstres top drikker både snaps, øl og det der er værre – endda på skatteydernes regning. Sikke en historie og hvor er det godt, vi har Ekstra Bladet. Men GEJSTEN siger: Stol aldrig på en mand, der ikke drikker. At vores regeringsparti er udueligt i stort set alle henseender upåagtet er det en stor cadeau, at der drikkes igennem af Pind og Løkke. To hædersmænd, der fortsætter traditionen. Vi siger SKÅL og venter på næste runde. 

En overløber og en forrædder

Sunday, September 16th, 2007

Nu har Alan Greenspan, tidligere chef for den amerikanske centralbank, i sine erindringer skrevet, at Irakkrigen handlede om olie. Hvad sker der for de quislinger, der ikke længere sidder på deres poster – hvor er anstændigheden henne?

Ved de da ikke, at Irakkrigen handlede om masseødelæggelsesvåben? Det viste Powell selv i FN, og Fogh fortalte det i fjernsynet. Nu må de holde op med at drille os.

Og med vanilje

Saturday, June 2nd, 2007

Bjarne lægger op til, at selv store forbrydelser bliver tilgivet, blot man angrer. Undskyld, sagde han, og så var hele landet bag ham.

Her er en stor ledestjerne for Anders Fogh. Let dit hjerte, Anders! Få det ud, få sagt undskyld til befolkningen for de falske usagn, der førte til irakkrigen. For så støtter vi op om dig, giver dig tilgivelse og en embedsperiode mere.