Archive for the ‘Genstandsfald’ Category

Evigt ejes kun det tabte

Friday, March 13th, 2009

Man vil have Den lille Havfrue til en udstilling i Kina. De har jo også noget med ungpigepatter koblet med fisk derovre. DF mener som sædvanlig, at selve danskheden forsvinder med udlånet. Men GEJSTEN siger: Tag Fruen og behold hende. Byg så en 80 meter replika i havnen, så vi ikke længere skuffer turisterne. Der skal tænkes STORT nu. Der er ingen tid at spilde.

Snalremand i Rådhuskælderen

Monday, July 14th, 2008

Borgerrepræsentationen i København, der i et nypuritansk anfald netop har vedtaget et totalt alkoholforbud blandt kommunens 50.000 ansatte, vil selv have lov til at snuppe en lille skarp ved møderne. Endelig ser vi lokalpolitikere, der tænker stort. Endelig ser vi strømmen, der vender. Nu går det endelig op for os Københavnere, at vi skal fortstå intentionen med love og regler, og ikke fortolke alting snævert. En stor tak til folkets repræsentanter på Rådhuset, der viser os vejen til frokostpilsneren og den lille BØRGE midt på eftermiddagen, hvor møderne er ved at køre tørre. PH gjorde det. Storm P gjorde det. Panton gjorde det. Alle værterne på Næste Uges TV gjorde det i temmelig stor stil. Niels Matthiasen gjorde det konstant. Vi må finde de gamle dyder frem mens vi planlægger de næste taktiske træk mod den indre kælling. Tak for den store åbenbaring.

Forfølgelsen af en hædersmand

Tuesday, April 15th, 2008

Brixtofte har måske, som indenrigsministeren, der på de tider burde have haft et mere vågent øje med den lille nordsjællandske kommune, haft lidt smårod i bilagene. Men som eksponent for danskhedens ærværdige og kulturbærende merforbrug af kvalitetsvin står intet tilbage for manden. I juridisk sprog heddder overforbruget “vedrørende restaurationsregninger med videre, der under hensyn til regningernes usædvanlige karakter var kommunen delvist uvedkommende.” Der er tale om en unødvendig persekution af en bannerfører for vestlig dekadence og evig søgen efter fred på bunden af glasset. Vi kipper med flaget og flasken.