Snalremand i Rådhuskælderen

Borgerrepræsentationen i København, der i et nypuritansk anfald netop har vedtaget et totalt alkoholforbud blandt kommunens 50.000 ansatte, vil selv have lov til at snuppe en lille skarp ved møderne. Endelig ser vi lokalpolitikere, der tænker stort. Endelig ser vi strømmen, der vender. Nu går det endelig op for os Københavnere, at vi skal fortstå intentionen med love og regler, og ikke fortolke alting snævert. En stor tak til folkets repræsentanter på Rådhuset, der viser os vejen til frokostpilsneren og den lille BØRGE midt på eftermiddagen, hvor møderne er ved at køre tørre. PH gjorde det. Storm P gjorde det. Panton gjorde det. Alle værterne på Næste Uges TV gjorde det i temmelig stor stil. Niels Matthiasen gjorde det konstant. Vi må finde de gamle dyder frem mens vi planlægger de næste taktiske træk mod den indre kælling. Tak for den store åbenbaring.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.