Archive for the ‘Syndefald’ Category

Svigt og brøde 2008

Thursday, March 27th, 2008

Nu har Jeppe været ude med svaberen til hele Danmarks tilsyneladende forargelse. En voksen mand, der boller med unge piger. Nypuritarismen og Det Klædelige Menneske siger goddag til gammelgrundtvigianerne og det tavse flertal, som kigger væk. Et mærkeligt fremskridt. Desværre for Jeppe kan han ikke tage en fortrydelsespille. Men GEJSTEN er på Jeppes side: Når GEJSTEN får magten kan han kneppe hvem FANDEN han vil.

Omvent er det med persongalleriet, der svigter på den økonomiske vægt. Senest Løkke, der nu stiller sig i rækken af Venstrefolk med tvivlsomme dispositioner for andres (vores) penge og fingrene i kagedåsen. Fra Alberti til Brixtofte trækkes et smårapsende spor af smårapsende magtpolitikere. Dem får vi også rehabiliteret. De kan kneppe hvem FANDEN de vil.

GEJSTENs Gudebevis

Wednesday, August 8th, 2007

En større samling præster i Filippinerne samledes og bad til Gud om det dog måtte stoppe med sådan at pisse ned. Og se: Regnen sandsede. Et klart bevis på Guds eksistens!

Og det nytter ikke at sætte fælder op. Der kommer flere og flere af dem. Guds børn, som forsager naturvidenskaben og hylder det glade vanvid. Hvordan forholder de sig til kvantemekanikkens anden lov? Det gør de ikke, og som religionerne vokser, blæses vor civilisation tilbage i middelalderen. Så får Gud ret alligevel.

5 x 5 x 5 = 0

Thursday, July 12th, 2007

Da 68′erne havde afsluttet det store generationstyveri, så var det tid til fornægtelse. Fornægtelse af løfterne om en bedre morgendag. Nu smukt personificeret af Hendes Højrøvethed Ritt, der på trods af overvældende bevis for løfter om 5000 tusinde boliger til 5000 tusinde kroner på 5 år både i trykte og æterbårende medier, stædigt afviser at noget løfte er givet. Løgn og fornægtelse er come il faut i 68′ernes selvfede ledelsesstil. Et smuk skamstøtte at rejse efter års udplyndring af rigets mentale og økonomiske ressourcer.

Desværre er den politiske opposition i København præget af jagt på bestyrelsesben og frynsegoder, at ingen skal stille sig i vejen for H.H.R. Det kunne i sidste ende koste et eget stykke flæsk betalt af børnene efter 68′ernes fest.

Galskaben spreder sig

Saturday, May 5th, 2007

death-by-fundamentalism-18354.jpg Det amerikanske republikanske parti, også kaldet Det Store, Gamle Parti, eksponerede sig for omverden i går gennem en paneldebat. Den bestod af et sammenrend af politikere med et kandidatur i maven. I det store var det en perlerække af fundamentalistiske udsagn, der blev lagt for dagen, men det mest skræmmende var dog, at 3/10 af kandidaterne rakte hånden i vejret, da mødelederen spurgte, hvem der ikke “troede på evolutionslæren”.

Ved Profetens skæg! Når vi samtidig ved, at Bush og Blair holder hinanden i hånden, lukker øjnene, og beder stille bønner før store militære beslutninger. De taler med Gud. De får beskeder fra oven. Lederne af den fri verden tror på nisser! Vi har ikke meget håb tilbage.

Det minder jo lidt om Dansk Folkeparti, der nu skal fortælle alle os danskere, hvad danske værdier er. Et katalog af danske værdier, som vi har at holde os til. Værdier som dødsstraf, offentlig heilen og primitive menneskesyn. Mon ikke kreationisme står i kataloget? Hvad siger Søren?

Ny på Bladet

Wednesday, April 18th, 2007

KLOVNENS hæslige fjæs stråler
Lederevne i kilo vi måler
Socialismens overvægt har lagt mikrofonen
Spærreballonen har taget tante-tronen

Tvivlens Nådegave

Wednesday, April 11th, 2007

Sidst Ulrik Høj, og nu Jens Christian Grøndahl. ?ân efter en melder de sig under fanerne af angrere, der nu – i irakkrigens sidste timer – kan se, at det var en fejl af enorme dimensioner at tro, at fred i mellemøsten kunne vokse ud af en angrebskrig.

Hurra for det. Under fanen står allerede Thøger og smiler som en basunengel. Måske en dag er der noget at komme efter hos Den Store Rorgænger, for hvem Abu Gharib og Guantanamo åbenbart stadig med vanlig Rumsfeldsk logik er nødvendige onder? Han sigedr i hvert fald ikke så meget mere.

Tid til at gå i haven

Tuesday, March 27th, 2007

Jørgen spirer smukt
Morgenfruen titter
Solen står stille op

alt.sex.bestiality.referendum

Monday, December 4th, 2006

Så fik Dansk Folkeparti endnu engang cementeret, hvordan Den Sande Vej ikke er kompatibel med smagsdommernes konklusioneri. Senest, efter Dyreetisk Råd har udtalt, at der skam ikke er noget forgjort i at bolle med dyrene, eller hvad de nu foretager sig.

Det faldt Dansk Folkeparti så meget for deres ærkedanske og gammelkristne bryster, at man krævede dansk folkeafstemning om emnet. Nu er GEJSTEN jo fortaler for direkte demokrati, så vi applauderer initiativet og kvitterer med et opfølgende forslag til en stemmeseddel.

For det er jo dyrt at hive befolkningen til urnerne. Så det giver mening at kvalificere spørgsmålet, man stiller, så man får mest muligt stemmeværdi for pengene. Man kunne jo for eksempel, i ?©n dimension, lade svaret afhænge af art og race, et emne og kriterium for beslutninger, som DF jo ofte har på dagsorden. Desuden kunne man, på en anden akse, give borgeren mulighed for at nuancere typen af dyresex.

Gnavere Husdyr Vildt Fugle
Oralt
Analt
Petting
Onani
Parties
DybeBJ

På den måde kan vælgeren sætte sine krydser, og Udvalget til Valgs Prøvelse kan så lægge en kategoristrategi og fx tillade sex med påvirkede hamstre, men forbyde oralsex med svin lige før slagtning. Senere tager vi stilling til kryptozoofili.

Gerontokratiet vs. den bitre klovn

Saturday, September 30th, 2006

I disse år betaler Danmark af på 70′ernes rentefradragsfest med kolossale afdrag, så nettogælden til udlandet næste år er væk. På det tidspunkt har vi, der har betalt for 68-generationens tyveri, i gennemsnit betalt 50,000 kroner for meget i skat hvert år. Men hvad så nu, vil vores ældre uden pensionsopsparing men med store forventninger til fortsat velfærd sikret af enkeltsagspolitikere i mullah-partiet DF spørge – hvad nu? Hvis “de unge” har haft kræfter hidtil, kan de vel også sagtens fortsætte. Så nu skal vi vel sende pengene til Costa del Sol og Bodrum, hvor amatørgolf og okseblod går op i en højere enhed med hængepatter og en fims af sololie.

KLOVNEN er ved at vågne.

Tørklæder og skabede folk

Thursday, April 20th, 2006

ALT skal være FORBUDT. Vi vil ikke ha’ religiøse symboler i vores hverdag, i vores bus, bager, public service, kontor, nogetsomhelst hvor mennesker kan mødes uden for den hellige private ejendomsrets fire vægge.

Religious_symbols.png

Ud derfor med tørklæderne, med det katolske krusifiks, med de små hinduistiske øreringe. Ud med al musik, der bygger på et hvilketsomhelst religiøst grundlag. Væk med Dannebrog med sit kors – erstat det med noget EU-symbolik, så vi kan slippe for det religiøse billede i fjæset. Ud ud ud ud. UUUUUUD. HUURRRAAA.