Archive for the ‘Knæfald’ Category

En Glidebane

Friday, February 2nd, 2007

Karen Jespersen, xenofobiens dramadronning, er nu opstillet for partiet Venstre. Da hun og gemalen startede den politiske karriere, var det i det revolutionsrøde og antidemokratiske VS, og turen er siden gået over SF og S. Visitkortet siger Venstresocialist. Mysteriet er, at hun ikke har søgt optagelse hos DF. Som konvertit har man jo de mest ekstreme holdninger, som vi kender det fra lande som Israel – her er de tilflyttede amerikanske og russiske jøder de mest fundamentalistiske i “krigen mod terror”.

Måske er Karen trumfen i ærmet – trumfen, der kan fortælle den måbende befolkning, at borgerkrigen i Irak kun er medieskabt, og kan vise os, hvor de masseødelæggelsesvåben, som Anders ved findes, er. Men GEJSTEN tror det ikke. GEJSTEN frygter, hun er en venstreorienteret propagandist, der har inflitreret borgerskabet. Og det kan der kun komme underlig realpolitik ud af!

Pengene eller Livet?

Wednesday, July 19th, 2006

I det pæne Tyskland, hvor Togene kører til tiden og Momsen er inden for Anstændighedens Tærskel, kan man vurdere Købekraften som Dansker. Og her taler vi ikke om de tarvelige Indkøbscentre i det gamle Danmark syd for den nuværende Grænse, nej, vi taler om Diskoteker og ?òlbarer i det centrale og mondæne Berlin.

I Danmark koster en liter Fadøl i dag, selv på en luset Beværtning i Brokvartererne, det ti-dobbelte af en liter Benzin, selv med de seneste Prisstigninger. I Berlin betaler man omtrent en Tredjedel. Måske kan det hænge sammen med, at Tyskerne ikke er belemret med det Sjask, vi er nødt til svælge i os i dette syge, gamle Land.

Her har vi de gammeltestamentlige Grundtvigianere hos Venstre og Forkæmperne for Præstestyret i Dansk Folkeparti, som i forvejen lægger al Egenomsætning i das Vaterland. Gejsten siger: Tid til Anschluss?

Opsvinget fortsætter

Saturday, May 13th, 2006

Det går fortsat i den rigtige retning. GEJSTEN erfarer, at stadig flere bedsteborgere hopper på vognen, hvor samfundskritikken møder grænsepsykopatien godt hjulpet af et tvivlsomt alkoholforbrug. Foreningen “Det Skæve Danmark” får af GEJSTEN et skulderklap med på sidevognen og alle ønsker om en morsom og lukrativ fremtid.

http://www.skaeve-danmark.dk/

Negeretik

Tuesday, February 21st, 2006

Mørke kan ikke fordrive mørke, kun lyset kan. Had kan ikke fordive had, kun kærligheden kan.