Pengene eller Livet?

I det pæne Tyskland, hvor Togene kører til tiden og Momsen er inden for Anstændighedens Tærskel, kan man vurdere Købekraften som Dansker. Og her taler vi ikke om de tarvelige Indkøbscentre i det gamle Danmark syd for den nuværende Grænse, nej, vi taler om Diskoteker og ?òlbarer i det centrale og mondæne Berlin.

I Danmark koster en liter Fadøl i dag, selv på en luset Beværtning i Brokvartererne, det ti-dobbelte af en liter Benzin, selv med de seneste Prisstigninger. I Berlin betaler man omtrent en Tredjedel. Måske kan det hænge sammen med, at Tyskerne ikke er belemret med det Sjask, vi er nødt til svælge i os i dette syge, gamle Land.

Her har vi de gammeltestamentlige Grundtvigianere hos Venstre og Forkæmperne for Præstestyret i Dansk Folkeparti, som i forvejen lægger al Egenomsætning i das Vaterland. Gejsten siger: Tid til Anschluss?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.