Gå ikke over sporet

DSB aflyser flere tog. For man havde ikke forventet, at så mange ville opsige deres stillinger, og statsbanerne kan ikke finde kvailficerede medarbejdere til erstatning for masseflugten.

GEJSTEN ved hvorfor. De kvalificerede medarbejdere sidder og nyder deres efterløn under parasollerne i eftermiddagsbrisen på golfbanen. Efterlønnerne, som de friskt kalder sig selv, men som vi andre ved er efterslæbet af 68-livsnydere, disse mono- og mytomane arbejdsforskrækkede neurotikere med hang til flasken, kan pressen meddele er på retur. Men det er en sørgerlig statistik, for det dækker kun over, at pensionsalderen sænkedes for føje år tilbage. Faktum er, at flere og flere danskere “foretrækker efterlønnen”, som det formuleres.

Foretrækker efterlønnen? I ånd med Dansk Folkepartis store ruhrg?§nger Søren Espersen, som vil checke alle, der flygter fra Libanon, for socialt bedrageri – “når vi alligevel har dem samlet på et sted” – bør vi checke hele banden af “efterlønnere” for arbejdsuduelighed. GEJSTEN er sikker på, at der er mange stillinger i servicefaget, der kan besættes af såkaldt nedslidte, selvvalgte efterlønnere.

Om ikke andet kan de slå græsset inden de kan være caddier for os, der holder hjulene i gang.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.