Archive for the ‘Overfald’ Category

Nærforsvar

Friday, April 10th, 2009

Som angsten vokser i den jævne borger for død, lemlæstelse og overfald i eget nærmiljø, så er det på tide at handle. Nu hvor journalistiken med pen og magt, skal tvinge os til at tro, at alt er være end igår. At døden lurer om hvert gadehjørne, at selv de mest uskyldige 2G’ere (for der er statisktisk mange skyldige) kun tænker på voldtægt og lemlæstelse betyder, at  her må vi gøre holdt. Statistikken fortæller os (http://www.dst.dk/statistik/ags/DKital.aspx) at alt er godt. Vi har det bedre. Vi er rigere, sundere, lever længere, har større biler og grundlæggende gladere end i går. Så i stedet for at skyde indbrudstyven når han kommer (for det gør han jo nok en dag), og risikere fordømmelse og pretermineret fortabelse fra retsvæsen og kulturelite, så er mission enkel. Tag tyven i hånden. Sæt ham ned ved siden af computeren (hvis den da ikke er væk) og vis ham tallene. Der er intet at frygte. Alle har det bedre også tyven, men han ved det nok bare ikke endnu! Fatter han det ikke, så bare skyd.

Kinesisk ordsprog

Sunday, March 30th, 2008

“Slå dine børn hver dag. Hvis du ikke ved hvorfor, så gør de.” 

Einz, Twei, …

Thursday, July 26th, 2007

Kvalificeret vold

Torsdag den 21. juni 2007 kl. 2333
Politiet blev kaldt til ?òresundsvej, hvor en 43-årig mand var blevet slået i hovedet med en jernstang. Da politiet kom frem til stedet traf de både den forurettede og gerningsmanden, der stadig stod med jernstangen (3 cm tyk knap en meter lang) i hænderne. Gerningsmanden blev anholdt og den forurettede bragt til hospitalet, hvor han blev behandlet for en 8 cm lang flænge i panden (flængen måtte sys med 8 sting). Den forurettedes venstre hånd var desuden kraftigt hævet og muligvis brækket. Volden skete da gerningsmanden var sur over at flere øldrikkende personer altid larmede for meget, hvor han boede.

Fra politiets døgnrapport, 21. juni

En Folkehelt

Sunday, June 3rd, 2007

En mand, der overfaldte en dommer under en fodboldkamp, er nu årsagen til, at Danmark ikke kan deltage i det kommende europamesterskab i fo’bol. Men giv da manden en Dannebrogsorden! Han har sparet os for en sommer med æbleformet ræb og klistret sammenblanding af nationalisme, massepsykopati og sportsfolk, der wrøvler. En sand helt.

Gerontokratiet vs. den bitre klovn

Saturday, September 30th, 2006

I disse år betaler Danmark af på 70′ernes rentefradragsfest med kolossale afdrag, så nettogælden til udlandet næste år er væk. På det tidspunkt har vi, der har betalt for 68-generationens tyveri, i gennemsnit betalt 50,000 kroner for meget i skat hvert år. Men hvad så nu, vil vores ældre uden pensionsopsparing men med store forventninger til fortsat velfærd sikret af enkeltsagspolitikere i mullah-partiet DF spørge – hvad nu? Hvis “de unge” har haft kræfter hidtil, kan de vel også sagtens fortsætte. Så nu skal vi vel sende pengene til Costa del Sol og Bodrum, hvor amatørgolf og okseblod går op i en højere enhed med hængepatter og en fims af sololie.

KLOVNEN er ved at vågne.

Gå ikke over sporet

Thursday, July 20th, 2006

DSB aflyser flere tog. For man havde ikke forventet, at så mange ville opsige deres stillinger, og statsbanerne kan ikke finde kvailficerede medarbejdere til erstatning for masseflugten.

GEJSTEN ved hvorfor. De kvalificerede medarbejdere sidder og nyder deres efterløn under parasollerne i eftermiddagsbrisen på golfbanen. Efterlønnerne, som de friskt kalder sig selv, men som vi andre ved er efterslæbet af 68-livsnydere, disse mono- og mytomane arbejdsforskrækkede neurotikere med hang til flasken, kan pressen meddele er på retur. Men det er en sørgerlig statistik, for det dækker kun over, at pensionsalderen sænkedes for føje år tilbage. Faktum er, at flere og flere danskere “foretrækker efterlønnen”, som det formuleres.

Foretrækker efterlønnen? I ånd med Dansk Folkepartis store ruhrg?§nger Søren Espersen, som vil checke alle, der flygter fra Libanon, for socialt bedrageri – “når vi alligevel har dem samlet på et sted” – bør vi checke hele banden af “efterlønnere” for arbejdsuduelighed. GEJSTEN er sikker på, at der er mange stillinger i servicefaget, der kan besættes af såkaldt nedslidte, selvvalgte efterlønnere.

Om ikke andet kan de slå græsset inden de kan være caddier for os, der holder hjulene i gang.

Det er uhyggeligt

Monday, March 6th, 2006

peterschroeder.jpg

Det fortsætter. Nu vil Det Store Regeringsparti med den sunde fornuft, der tidligere har bidraget til forslaget om at erhvervsrette al universitetsforskning, nu også skære ned på specialerne på vores gamle, stolte universiteter. De stakkels studerende kan jo slet ikke klare det, lyder begrundelsen.

Så slækker vi da bare på kravene. Ja, jaaa. Det hele skal ende som på RUC, hvor kravene er lidt tåfletten og en 7. klasse i matematik, så går det såmænd nok.

Endnu et udfald mod vores eneste råvare, viden, som Partiet Med Langt Mellem Talenterne har succes med, støttet af Mørkemændene.

Kvalme

Tuesday, February 21st, 2006

Fra sin lille palmehytte omgivet af smilende Tai-drenge langer Havenissen Ib Michael igen ud efter sit broderfolk.

gnome-1.jpg

Smurt ind i egen selvfed sololie beklager Havenissen, at han ikke længere kan nyde sin Caffe Latte i fred på den lokale bæverding. I det verdensfjerne kollektiv af kunstnere og andre på livstidsydelser fra det offentlige, er verdens ondskab nu nået frem. I en tårevædet kronik beder Havenissen os i Danmark residerende om at opføre os ordentligt. For vi kan ikke være bekendt, at små drenge med stor øjne ikke længere ser Havenissen som den rare onkel fra det lille land i Nord.

En sjælden Virus har ramt den lille enklave i de små drenges land. Den nye sygdom er ‚ÄùFejhed‚Äù. Havenissens fejhed er usmagelig. At vige yttringsfrihedens side til fordel for egen røvs behageligheder er skæmmende.

Gejsten har ordet. Og ordet er Frihed.

Hytten er din

Monday, January 30th, 2006

2005-01-26-03.jpgscanners1_001.jpg

En hilsen til Broderfolket, som har vores olie, og som udsøgt udplyndrer gæster i fjeldet med priser opskruet til niveauer, man kun har kunnet finde lige i Hitlertysklands sidste dage. Den onde lyd af Smotten, der tæller penge, giver ekko i Slæbeland, mens smerterne i lommen er skam, der forlader pengepungen. Hvor høj i hytten kan man blive?