Kvalme

Fra sin lille palmehytte omgivet af smilende Tai-drenge langer Havenissen Ib Michael igen ud efter sit broderfolk.

gnome-1.jpg

Smurt ind i egen selvfed sololie beklager Havenissen, at han ikke længere kan nyde sin Caffe Latte i fred på den lokale bæverding. I det verdensfjerne kollektiv af kunstnere og andre på livstidsydelser fra det offentlige, er verdens ondskab nu nået frem. I en tårevædet kronik beder Havenissen os i Danmark residerende om at opføre os ordentligt. For vi kan ikke være bekendt, at små drenge med stor øjne ikke længere ser Havenissen som den rare onkel fra det lille land i Nord.

En sjælden Virus har ramt den lille enklave i de små drenges land. Den nye sygdom er ‚ÄùFejhed‚Äù. Havenissens fejhed er usmagelig. At vige yttringsfrihedens side til fordel for egen røvs behageligheder er skæmmende.

Gejsten har ordet. Og ordet er Frihed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.