Nærforsvar

Som angsten vokser i den jævne borger for død, lemlæstelse og overfald i eget nærmiljø, så er det på tide at handle. Nu hvor journalistiken med pen og magt, skal tvinge os til at tro, at alt er være end igår. At døden lurer om hvert gadehjørne, at selv de mest uskyldige 2G’ere (for der er statisktisk mange skyldige) kun tænker på voldtægt og lemlæstelse betyder, at  her må vi gøre holdt. Statistikken fortæller os (http://www.dst.dk/statistik/ags/DKital.aspx) at alt er godt. Vi har det bedre. Vi er rigere, sundere, lever længere, har større biler og grundlæggende gladere end i går. Så i stedet for at skyde indbrudstyven når han kommer (for det gør han jo nok en dag), og risikere fordømmelse og pretermineret fortabelse fra retsvæsen og kulturelite, så er mission enkel. Tag tyven i hånden. Sæt ham ned ved siden af computeren (hvis den da ikke er væk) og vis ham tallene. Der er intet at frygte. Alle har det bedre også tyven, men han ved det nok bare ikke endnu! Fatter han det ikke, så bare skyd.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.