Archive for the ‘Nødsfald’ Category

Stille overbevisning

Tuesday, April 22nd, 2008

Angsten vender op
Hovedet vender op
Halsen vender op
SUPA kommer ned

Nu börjar det

Saturday, March 22nd, 2008

Nu vil venstrefløjen indføre kvoter for kvinder i virksomhedernes bestyrelser. Og de skal være store, de kvoter, for ellers lider kvinderne jo bare under, at de er kvoterede. Samtidig vil andre dele af venstrefløjen give kvinderne lov til at smide BH’en i svømmehallerne.Kunne man ikke slå det sammen? Det løser både kvoteringsproblemet og det med lidt underlig stemning i svømmeren. Kvinderne får en fordelsret til pladserne i de private virksomheders bestyrelser, hvis de smider tøjet. 

Vi kan strikke, vi kan synge…

Monday, August 20th, 2007

Københavns Universitet har netop meddelt, at årets ruskurser bliver alkoholfri. Man må godt drikke en ølbajer den sidste aften, men ingen spiiiirituss. Her har vi igen gruppen af moralister af bedste 68-avl, der med friværdi på størrelse med det afviste højhus på rundetårn tordner mod den unge generation, fra hvem de har stjålet alt.

“Ellers må vi fratage dem deres løn,” siger Jakob Lange – denne proto-68′er med skiftende holdninger gennem årene og en særhed, der minder om Neutssky-Wulff. Jakob ved åbenbart ikke, at rusvejledere på Københavns Universitet (måske med undtagelse af pseudo-geek-humaniora) er ulønnede – pengene bliver brugt til uddannelse!

Men håbet kan naturligvis altid skimtes i horisonten her på GEJSTEN. Håbet er, at rusvejlederne sørger for bunker af amfetamin og tetrahydracannabinol i høje koncentrationer. Så skal der bare være nok at spise/kneppe, så er det fint-fint med saftevand.

Einz, Twei, …

Thursday, July 26th, 2007

Kvalificeret vold

Torsdag den 21. juni 2007 kl. 2333
Politiet blev kaldt til ?òresundsvej, hvor en 43-årig mand var blevet slået i hovedet med en jernstang. Da politiet kom frem til stedet traf de både den forurettede og gerningsmanden, der stadig stod med jernstangen (3 cm tyk knap en meter lang) i hænderne. Gerningsmanden blev anholdt og den forurettede bragt til hospitalet, hvor han blev behandlet for en 8 cm lang flænge i panden (flængen måtte sys med 8 sting). Den forurettedes venstre hånd var desuden kraftigt hævet og muligvis brækket. Volden skete da gerningsmanden var sur over at flere øldrikkende personer altid larmede for meget, hvor han boede.

Fra politiets døgnrapport, 21. juni

Ensomme flokdyr i alt for små sko

Thursday, September 21st, 2006

Dagens nyhed er resultatet af en voxpop over emnet “skal der bygges mur rundt om Kongens By, så billisterne må betale bompenge ved byens port?”. Det overraskende svar var, at alle, bybørn såvel som i randkommunerne, med stort flertal gik ind for bomme, ja, kun pendlerne – de ensomme stakler i hver sin metalkasse forstenede på Lyngbyvejen – ville (endda med et lille flertal) helst undgå det.

Her kunne GEJSTEN skrive en lang smøre om liberalisme. Om privatbilismen som adelsmærket for den personlige frihed. Og om Systemet Ritt som den store satan, der ødelægger al vækst med henvisning til antilomborgske fremtidsscenarier og lignende flæberi. Vi har vænnet os til tanken om global opvarmning. Hvorfor skal vi ødelægge vores velfærd bare for at undgå det? Den kommer jo alligevel, accept?©r temperaturstigningen og lad os komme videre. Køb nogle gummistøvler og hold op med at tude.

Men det gør vi ikke. Vi vil nøjes med at råbe HURRAAA. Bommene bliver det første skridt i genrejsningen af voldene omkring byen. De nødvendige volde, som skal beskytte København mod de pseudointellektuelle fra Vesterbro, de lattesvælgende socialliberalister fra ?òsterbro, og de sorte fra Nørrebro.

Ren By.

Skrårem & Seler

Tuesday, August 29th, 2006

fluer.jpg

Så fik DF wappet 8 ud af 13 landsformænd ud af partiet, fordi de ikke kunne se problemet i, at nazisympatisører meldte sig ind. Dermed er partiet jo ikke fritaget fra at forholde sig til spørgsmålet om hvad det mon kan være i deres program, der er så attraktivt for sådan nogle mennesker. Måske et tilbageblik på Hr. Camre og Frk. Freverts offentlige udtalelser kan være et vink.

Men mere interessant er det, at Fru Kjærdsgaard stadig er medlem af partiet. Med en racismedom fra Højesteret burde konsekvensen i den topstyrede partilinje da være at eksludere hende. Det kan GEJSTEN ikke forstå.

Men Statsministeren bør efterhånden tænke sig godt om. Det burde der være rig lejlighed for i den stivnede cement.

STOP VOLDEN ELLER JEG SMADRER DIG

Monday, July 3rd, 2006

Accident-791166.jpg

Endnu en festival. Endnu horder af nulremænd i spasserland. Man må tage den fjollede sommerhat af for festivalledelsen, som trods alt magter at finde nyt og uprøvet materiale frem hvert år.

Det er ikke som ude i den virkelige verden. D?©r, hvor hjulene går i stå, hvis man deles om noget, hvor der ikke er noget at komme efter, og hvor nytte og værdi ikke kan måles på samme skala. D?©r, hvor DJ?òF-laget ligger som 20cm klistret sirup overalt og kommer ind i kropsåbningerne. Mængderne af inkompetente bøsserøve, som render rundt og skubber til papirsbunkerne, aflyser møder om ressourceplanlægning og aldrig bidrager med et eneste konkret, værdiskabende tiltag.

De er velfærdsstatens glemte overførselsindkomstmodtagere.