Ensomme flokdyr i alt for små sko

Dagens nyhed er resultatet af en voxpop over emnet “skal der bygges mur rundt om Kongens By, så billisterne må betale bompenge ved byens port?”. Det overraskende svar var, at alle, bybørn såvel som i randkommunerne, med stort flertal gik ind for bomme, ja, kun pendlerne – de ensomme stakler i hver sin metalkasse forstenede på Lyngbyvejen – ville (endda med et lille flertal) helst undgå det.

Her kunne GEJSTEN skrive en lang smøre om liberalisme. Om privatbilismen som adelsmærket for den personlige frihed. Og om Systemet Ritt som den store satan, der ødelægger al vækst med henvisning til antilomborgske fremtidsscenarier og lignende flæberi. Vi har vænnet os til tanken om global opvarmning. Hvorfor skal vi ødelægge vores velfærd bare for at undgå det? Den kommer jo alligevel, accept?©r temperaturstigningen og lad os komme videre. Køb nogle gummistøvler og hold op med at tude.

Men det gør vi ikke. Vi vil nøjes med at råbe HURRAAA. Bommene bliver det første skridt i genrejsningen af voldene omkring byen. De nødvendige volde, som skal beskytte København mod de pseudointellektuelle fra Vesterbro, de lattesvælgende socialliberalister fra ?òsterbro, og de sorte fra Nørrebro.

Ren By.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.