Archive for the ‘Bifald’ Category

Farvel og hils nede hos EU og de andre tyskere

Saturday, April 4th, 2009

Til lykke til Fogh. Nu blæser vindene i den rigtige retning. GEJSTEN opfordrer Løkke til at oprette et SUPAministerium med plads til fadbamser på skatteydernes regning og visioner for fremtiden, og vi foreslår Søren Pind som minister. Endlig sker der noget!

Evigt ejes kun det tabte

Friday, March 13th, 2009

Man vil have Den lille Havfrue til en udstilling i Kina. De har jo også noget med ungpigepatter koblet med fisk derovre. DF mener som sædvanlig, at selve danskheden forsvinder med udlånet. Men GEJSTEN siger: Tag Fruen og behold hende. Byg så en 80 meter replika i havnen, så vi ikke længere skuffer turisterne. Der skal tænkes STORT nu. Der er ingen tid at spilde.

Millionerne er inden for rækkevidde

Friday, February 27th, 2009

Lars Muhl er eksponent for det orange. Han fortæller, at når man tager tre glas vand med ris i og skælder det ene glas ud, taler pænt til det andet glas, og ignorerer det sidste – ja, så vil det ignorerede glas rådne, det udskældte vil svulme op, og det kærlighedsoverøste vil få en sødlig duft. Og det er der videnskabeligt belæg for! Så nu skal Lars ringe til James Randi, som har en stående præmie på $1.000.000 til enhver, der kan påvise overnaturlige hændelser. Når Lars jo har det videnskabelige bevis, må det være en smal sag. Lad os få forsøgsopstillingen!

GEJSTEN – HURRAAAAAAAAAA

Wednesday, January 21st, 2009

Vi kipper med flaget og hilser pænt på hinanden, Hÿssein og de andre psykisk syge. GEJSTEN fylder fem år!

Innovativ ydmygelse i Haslev

Saturday, September 27th, 2008

 Innovation nær LORT

Vi skal leve af innovation! Her i grænselandet hvor det nye bor, skal fremtiden sikres. Bevæbnet med en god idé, gå på mod og en masse forarbejde drog KLOVNEN til et “Pre Springboard” arrangement på sydsjælland. Pre Springboard skal være arnestedet for innovation. Her skal den “vilde” idé testes i et miljø af kreative krafter, der har erfaring fra det innovation. Alt sammen financieret af staten (inklusive let forplejning). Bedre forudsætninger kan dårligt tænkes.

Hurtigt erfarer KLOVNEN, hvordan spillet er tilrettelagt. En indstuderet rutine, der sikrer de statsfinansierede innovationsbedømmere PENGE i lommen for nul-bidrag. Smukt indleder Seed Capital’s pensionsmodne repræsentant med at formulere sin læresætning: ” Jeg læser aldrig forretningsplaner, de giver ingen mening i min vurdering af projekter!”. Deja vu – samme pensionsmodne herre har skiftet PENGEtank. 5 år tidligere mødte KLOVNEN selvsamme inkompetence med andet projekt men selvsamme læresætning. En hurtigt efterfølgende søgning viser også, at samme bedømmers  største succes er at være en del af 68′ernes vilde friværdi ridt. Flankeret af en udtjent lektor fra IT-Højskolen. Skuffet ovet aldrig selv at have bidraget,  over “nutidens unge”, der ikke vil de klassiske disipliner og sikkert også over, at måtte spise små blå piller for at få det eneste bevis på tilhørsformål til den mandelige køn i spil.

Med disse to fyrtårne som tilskuere, flankeret af repræsentanter fra diverse kvasi-offentlige hjælpefunktioner, opførte KLOVNEN sin Dødedans. Vel vidende at eneste beløning på de 2 timers koegraferede fallit var en sandwich.

Med varme hilsner fra Haslev kysser KLOVNEN nu definitivt offentlig finansieret innovation farvel. Sjældent er så mange gode intentioner gået tabt i sørgelig inkompetance, selvberigelse og hovmod.

HUUUURRAAAAAAA for Villy

Wednesday, February 20th, 2008

Fantatisk at opleve denne dag oprinde. Hvor Villy det bløde fløjlsdyr endelig kom ud af den varme fællesskabsdyne. Nu er det nok med Islamisternes råben og støjen. Under dynen skal der være stille. Og vil de ikke høre den samme godnathistorie om demokrati, ytringsfrihed og matriarkatets fortræffeligheder , så er det ud!

3 kip med forklædet og en enkelt frikadelle til Villy. Mor siger vi godt må.

Overbud – nu med gøjl

Monday, November 5th, 2007

Tegnestuen Bystrup Arkitekter har nu foreslået en flydende ø i Københavns Havn fyldt med gøglere og alternativ performance.

Fremragende ide – saml dem på et sted, kap fortøjningerne og se byens gadeartister forsvinde dansende og jonglerende ud i Kattegat.

Gejsten uden filter

Monday, July 9th, 2007

Fra en kollega er modtaget følgende kærlighedserklæring til den uegennyttige kamp for frihed:

“…Hvis ikke Martin allerede har fortalt det, så er han gået i gang med det mest spændende projekt, jeg har hørt om i vores familie i umindelige tider. Han har heroisk påtaget sig at fravriste en mikroskopisk, men alligevel signifikant del af verdensherredømmet fra det firma som suger livet ud af IT-budgetterne i både store og små, offentlige og private virksomheder. Venligt hjulpet på vej af en såkaldt “konkurrencevenlig regering”, som bøjer alle regler for at dette amerikanske monopol skal fortsætte med at have snablen dybt nede i den danske skatteyders pengepung. Det er på tide at vi tager ejerskab over vores computere, data og i det hele taget fremtid, og vælger bæredygtige produkter, også når vi vælger software. Vi ejer overhovedet ikke det software vi køber i dyre domme (under tvang, fordi der er tale om monopolsoftware, som ikke kan fravælges ved køb af computere). Mere og mere software er globaliseret og programmeret af udpinte befolkningsgrupper i den tredie verden, for at ejerne af patenterne skal kunne skumme fløden, ganske på samme måde som tekstiler, plastikdimser og andre nødvendigheder i den materielle del af verden.

Det er bare min ydmyge mening. Open source software er bæredygtig software. Hvis du har installeret det, så ejer du det, og kan gøre med det hvad du vil. Det er ikke sikkert at Martin bliver hverken rigere eller fattigere pga. anvendelsen af open source, men det er sikkert som jammer i kirken at han bliver klogere af det. Og programmørerne bliver kun rigere eller fattigere, hvis de har gjort sig fortjent til det….”

Gejsten fælder en fælles tåre og smiler.

En Folkehelt

Sunday, June 3rd, 2007

En mand, der overfaldte en dommer under en fodboldkamp, er nu årsagen til, at Danmark ikke kan deltage i det kommende europamesterskab i fo’bol. Men giv da manden en Dannebrogsorden! Han har sparet os for en sommer med æbleformet ræb og klistret sammenblanding af nationalisme, massepsykopati og sportsfolk, der wrøvler. En sand helt.

Numsepiger på en Skala

Wednesday, May 16th, 2007

Klaus Kjøller, lektor i filologi, mener, at fokus bør være på kropssproget og ikke udlukkende på, hvad der bliver sagt. Også i en eksamenssituation. Naturligvis springer de frelste feminister og ligestillingsforblændede navlepillere frem fra alle huller og skriger, at det vil reduceret alting til pik og patter.

B?Ö?Ö?Ö?Ö?Ö?ÖT siger GEJSTEN. Det er jo netop balancen, der er væsentlig. Det kan godt være, at man ikke bryder sig om kapitalismen, men derfor (har historien vist) kan man ikke sætte sig i et hjørne og drømme om idealsamfundet, der skal erstatte det. Vi ved, at størstedelen af kommunikationen mellem mennesker er nonverbal. Hvorfor vil man afskære de stakkels studerende fra det? Hvorfor skal de – især i en kritisk situation som en prøve – tvinges til at fokusere på kun en brøkdel af væsentlighederne. Det må da om noget være diskrimination af potentielle evner. Det nytter ikke at have hovedet fyldt med ideer, hvis de ikke kan formidles. Således opstår mange falitter, kommercielle som personlige.

GEJSTEN siger derfor: God røv og god eksamen!