Numsepiger på en Skala

Klaus Kjøller, lektor i filologi, mener, at fokus bør være på kropssproget og ikke udlukkende på, hvad der bliver sagt. Også i en eksamenssituation. Naturligvis springer de frelste feminister og ligestillingsforblændede navlepillere frem fra alle huller og skriger, at det vil reduceret alting til pik og patter.

B?Ö?Ö?Ö?Ö?Ö?ÖT siger GEJSTEN. Det er jo netop balancen, der er væsentlig. Det kan godt være, at man ikke bryder sig om kapitalismen, men derfor (har historien vist) kan man ikke sætte sig i et hjørne og drømme om idealsamfundet, der skal erstatte det. Vi ved, at størstedelen af kommunikationen mellem mennesker er nonverbal. Hvorfor vil man afskære de stakkels studerende fra det? Hvorfor skal de – især i en kritisk situation som en prøve – tvinges til at fokusere på kun en brøkdel af væsentlighederne. Det må da om noget være diskrimination af potentielle evner. Det nytter ikke at have hovedet fyldt med ideer, hvis de ikke kan formidles. Således opstår mange falitter, kommercielle som personlige.

GEJSTEN siger derfor: God røv og god eksamen!

Comments are closed.