Archive for the ‘SUPA’ Category

Fredags-Poe

Friday, October 2nd, 2009

Fill with mingled cream and amber, I will drain that glass again. Such hilarious visions clamber through the chamber of my brain — Quaintest thoughts — queerest fancies come to life and fade away; What care I how time advances? I am drinking ale today.

En ny weekend truer

Friday, August 21st, 2009

Ballade her,
ballade der,
ballade allevegne.
Kun kyllinger og aber ser
på KLOVNEN overtegne

Halsen peger op – SUPA kommer ned

Monday, January 26th, 2009

Ekstra Bladet afslører i disse dage, hvordan partiet Venstres top drikker både snaps, øl og det der er værre – endda på skatteydernes regning. Sikke en historie og hvor er det godt, vi har Ekstra Bladet. Men GEJSTEN siger: Stol aldrig på en mand, der ikke drikker. At vores regeringsparti er udueligt i stort set alle henseender upåagtet er det en stor cadeau, at der drikkes igennem af Pind og Løkke. To hædersmænd, der fortsætter traditionen. Vi siger SKÅL og venter på næste runde. 

Sammenhængskraften

Friday, March 28th, 2008

Ny forskning fra – af alle steder – handelshøjskolen i smilets by viser, at vi kan takke vikingerne for vores lykke, thi de havde nemlig forstået det med tillid. Pyt, siger GEJSTEN, det handler ikke om tillid. Det handler om alkohol. Dansken har drukket som svin siden 600-tallet og intensiveret det betragteligt siden renæssancen. Forestillingen om Den Lykkelige Alkoholiker som trækker drømmespor af sammenhængskraft op gennem generationerne består, og vi er efterladt med en historisk forpligtelse. De ældste annaler fortæller om drikkegilder. Dansken er en inkarnation af SUPA. Guldalderen, hvorfra alt stort stammer, var drevet af SUPA.

Det er på tide at institutionalisere det. GEJSTEN foreslår en SUPAkanon.

Om at komme ud af kælderen

Monday, January 14th, 2008

Her i den dybe ro, hvor sjælen lytter efter SUPA, bor uanede ressourcer. Gennem tider har det været kendt, at tættere på moder jord skaber balance. Kælderen har altid været stedet hvor guldet er gemt. Hvor plottet sløres og afsløres. Hvor de sidste bene hvile for både sommertøj og køkkenelektronik.  Den sande kreativitets muldjord.

Snart tager Gejsten på en rejse ud af kælderen. En rejse der bringer nyt håb for fremtiden. Rejsen påbegyndes snart og både Mr Finsbury samt trofaste 103 vil være at finde blandt vinkende gæster.   Glæd jer alle til den spændende reportage.

Årsag uden virkning

Thursday, September 27th, 2007

I post-68′ernes jagt på det smertefrieliv i friværdiens vakum. Der hvor intet opleves uden garanti for tomhedens empati. Der arbejdes nu på, at berøve homo sensibilis den sidste nødudgang. Øjeblikket hvor livet indtrykkes i klare øjeblikke. Proff. Nutt (www.dr.dk/Nyheder/Indland/2007/09/27/173631.htm?nyheder), der utvivlsomt besidder fantastiske faglige kvalifikationer, er nu ved at berøve de få levende sjæle den sidste smerte der holder dem på jorden.

Vi ender med at måtte importere tømmermænd fra Polen, blot for at få fornøjelsen med!

Storytelling

Friday, September 21st, 2007

Oplevelsesøkonomien repræsenterer et skred. Et skred fra de rene, konkurrencedygtige og professionelle produkter over mod historiefortælling og identitet. Man kan ikke sætte sig i en (røgfri) bar uden at skulle høre stolpe op og ned om hvordan mikrobryggeren i baglokalet har ristet malten ganske som oldefar på heden, om sødmens spil på tungen, der iblandet den sene citrusbrise i eftersmagen genskaber billeder af vesterhav og ensomme fiskerfruers lystige dans med landsbyens alphahanner. Man kan ikke være nogen steder uden at skulle belemres med historiefortælling og udenomssnak og tirader af ligegyldigheder om produkternes fantastiske baggrund – aldrig produkternes grundlæggende egenskaber. Det er til at blive IDIÖT af.

Oplevelsesøkonomien betyder, at vi skal høre på endeløse baner af ævl og bræk fra timeansatte tjenere og bebumsede telefonsælgere, der har været på storytelling-kurser. GEJSTEN siger: Hold KÆFT og giv os FRED. Vil have en FREDELIG oplevelse iblandet alhohol.

KLOVNENs Finanslov

Tuesday, August 28th, 2007

Topskatten skal væk. Mellemskatten skal væk. Bundskatten skal væk. Arbejdsmarkedsbidraget skal væk. Pensionsopsparingsfradrag skal væk. Rentefradrag skal væk. Lejeværdi af egen bolig skal væk. ALT SKAL V?ÜK. Kun brugerbetaling. Brugerbetaling og SUPA.

Agurketid

Monday, July 30th, 2007

Det har altid hjulpet på mine nerver at drikke. Men jeg er klar over, at nogle mennesker ikke har godt af at drikke. De mennesker bør give deres øl til mig.

Einz, Twei, …

Thursday, July 26th, 2007

Kvalificeret vold

Torsdag den 21. juni 2007 kl. 2333
Politiet blev kaldt til ?òresundsvej, hvor en 43-årig mand var blevet slået i hovedet med en jernstang. Da politiet kom frem til stedet traf de både den forurettede og gerningsmanden, der stadig stod med jernstangen (3 cm tyk knap en meter lang) i hænderne. Gerningsmanden blev anholdt og den forurettede bragt til hospitalet, hvor han blev behandlet for en 8 cm lang flænge i panden (flængen måtte sys med 8 sting). Den forurettedes venstre hånd var desuden kraftigt hævet og muligvis brækket. Volden skete da gerningsmanden var sur over at flere øldrikkende personer altid larmede for meget, hvor han boede.

Fra politiets døgnrapport, 21. juni