Sammenhængskraften

Ny forskning fra – af alle steder – handelshøjskolen i smilets by viser, at vi kan takke vikingerne for vores lykke, thi de havde nemlig forstået det med tillid. Pyt, siger GEJSTEN, det handler ikke om tillid. Det handler om alkohol. Dansken har drukket som svin siden 600-tallet og intensiveret det betragteligt siden renæssancen. Forestillingen om Den Lykkelige Alkoholiker som trækker drømmespor af sammenhængskraft op gennem generationerne består, og vi er efterladt med en historisk forpligtelse. De ældste annaler fortæller om drikkegilder. Dansken er en inkarnation af SUPA. Guldalderen, hvorfra alt stort stammer, var drevet af SUPA.

Det er på tide at institutionalisere det. GEJSTEN foreslår en SUPAkanon.

One Response to “Sammenhængskraften”

  1. caj Says:

    Den Store Nordiske Rus blandt venner..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.