Svigt og brøde 2008

Nu har Jeppe været ude med svaberen til hele Danmarks tilsyneladende forargelse. En voksen mand, der boller med unge piger. Nypuritarismen og Det Klædelige Menneske siger goddag til gammelgrundtvigianerne og det tavse flertal, som kigger væk. Et mærkeligt fremskridt. Desværre for Jeppe kan han ikke tage en fortrydelsespille. Men GEJSTEN er på Jeppes side: Når GEJSTEN får magten kan han kneppe hvem FANDEN han vil.

Omvent er det med persongalleriet, der svigter på den økonomiske vægt. Senest Løkke, der nu stiller sig i rækken af Venstrefolk med tvivlsomme dispositioner for andres (vores) penge og fingrene i kagedåsen. Fra Alberti til Brixtofte trækkes et smårapsende spor af smårapsende magtpolitikere. Dem får vi også rehabiliteret. De kan kneppe hvem FANDEN de vil.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.