Archive for the ‘Pikfald’ Category

Ligestilling hinsidas

Tuesday, November 18th, 2008

Broderlandets Etiske Råd har fordømt en reklame for Jysks produkter. Fordi reklamen viser et lyserødt pigeværelse. “Utvivlsomt et skabelonbillede” udtaler rådet. Mens vi herhjemme tænker på Fauli, Carl-Mar og Aamund som bannerførere for et samfund, hvor alting endnu ikke er blevet gråt, er vores underlige naboland gået helt i sort. Kimen, som lagdes i de formative år efter 68, er nu blevet til tredje generation degenereret, misforstået klister, der hænger i alle kropsåbninger.

Kuriosum per absurdum

Tuesday, June 24th, 2008

Nu viser den seneste forskning, at homoseksuelle mænd har hjerner som heteroseksuelle kvinder, og at homoseksuelle kvinder har hjerner som heteroseksuelle mænd. Sådan rent neurologisk. Og dermed er den seksuelle observans altså nu beviseligt medfødt. Men det efterlader et paradoks: Hvis homoseksuelle mænd har samme hjerner, og dermed seksuel observans, som heteroseksuelle kvinder, hvorfor vælger de så homoseksuelle mænd som partnere og ikke heteroseksuelle mænd? Det giver stadig ingen mening.

Patriarkatets sidste krampetrækning

Tuesday, May 6th, 2008

En gruppe af bedsteborgere på Facebook har samledes om emnet “flere bryster i bybilledet” men går samtidig målrettet efter flere mandlige kønsorganer på billboards, busreklamer og hvad ved jeg.

Hvad går det nu ud på? Det sidste, vi har brug for, er et knæfald for de fremadstormende piger ved det eneste tilbageværende våben vi har – gulerod og stok i ét – opstyltet i det offentlige rum uden chance og uden mulighed for andet end udsigten til ligegyldighed. Med fare for at stjæle fra Dansk Folkepartis nye kampagne siger GEJSTEN: Giv os vores Pik tilbage!

Nu börjar det

Saturday, March 22nd, 2008

Nu vil venstrefløjen indføre kvoter for kvinder i virksomhedernes bestyrelser. Og de skal være store, de kvoter, for ellers lider kvinderne jo bare under, at de er kvoterede. Samtidig vil andre dele af venstrefløjen give kvinderne lov til at smide BH’en i svømmehallerne.Kunne man ikke slå det sammen? Det løser både kvoteringsproblemet og det med lidt underlig stemning i svømmeren. Kvinderne får en fordelsret til pladserne i de private virksomheders bestyrelser, hvis de smider tøjet. 

Kvindernes Kampdag

Saturday, March 8th, 2008

womens_patch.gif
Skrigeskinke, hystade, strigle, sladrekælling, tudemarie, narefisse, forsuttet bolsje, bitch, sludrechatol. mandekvinde, isdronning, luder, tøjte, hønemor, jernlady, vandrepokal, rendemaske, nips, sæk, poptøs, hejre, kost, ayatollah, taske, dåse, dusk, snerpe, babe, skøge, rundetrunte, so, tudeprinsesse, furie, hystade, overformynderiet, sladrekælling, kran, skede, mæfikke, betonlebbe, slamfisse, skrigeskinke, mandekvinde, sjuskedorte, gås, hjemmestyret, ho, slamskræv, madamme, søster, rejekælling, harpe, rappenskralde, moster, møgso, frille…

Numsepiger på Vippen

Wednesday, May 16th, 2007

En naturligvis tysk undersøgelse viser, at halvdelen af 30-årige damer i faste forhold efter nogle år ikke har lyst til regelmæssig sex. Det står i skarp kontrast til de 60%, som i begyndelsen af forholdet har lyst til regelmæssig sex. Og undersøgelsen fremhæver en mulig årsagssammenhæng til træghed i parforholdets lagenaktivitet.

For helvede da osse. Mon ikke snarere problemet er, at 40% af nyforelskede kvinder ikke gider bolle? På trods af vIAgRa og merforbrug rettet mod kvinder gider de ganske enkelt ikke. Her ligger hemmeligheden begravet. Begravet i en kultur af kvinder, der har nok i sig selv.

alt.sex.bestiality.referendum

Monday, December 4th, 2006

Så fik Dansk Folkeparti endnu engang cementeret, hvordan Den Sande Vej ikke er kompatibel med smagsdommernes konklusioneri. Senest, efter Dyreetisk Råd har udtalt, at der skam ikke er noget forgjort i at bolle med dyrene, eller hvad de nu foretager sig.

Det faldt Dansk Folkeparti så meget for deres ærkedanske og gammelkristne bryster, at man krævede dansk folkeafstemning om emnet. Nu er GEJSTEN jo fortaler for direkte demokrati, så vi applauderer initiativet og kvitterer med et opfølgende forslag til en stemmeseddel.

For det er jo dyrt at hive befolkningen til urnerne. Så det giver mening at kvalificere spørgsmålet, man stiller, så man får mest muligt stemmeværdi for pengene. Man kunne jo for eksempel, i ?©n dimension, lade svaret afhænge af art og race, et emne og kriterium for beslutninger, som DF jo ofte har på dagsorden. Desuden kunne man, på en anden akse, give borgeren mulighed for at nuancere typen af dyresex.

Gnavere Husdyr Vildt Fugle
Oralt
Analt
Petting
Onani
Parties
DybeBJ

På den måde kan vælgeren sætte sine krydser, og Udvalget til Valgs Prøvelse kan så lægge en kategoristrategi og fx tillade sex med påvirkede hamstre, men forbyde oralsex med svin lige før slagtning. Senere tager vi stilling til kryptozoofili.