alt.sex.bestiality.referendum

Så fik Dansk Folkeparti endnu engang cementeret, hvordan Den Sande Vej ikke er kompatibel med smagsdommernes konklusioneri. Senest, efter Dyreetisk Råd har udtalt, at der skam ikke er noget forgjort i at bolle med dyrene, eller hvad de nu foretager sig.

Det faldt Dansk Folkeparti så meget for deres ærkedanske og gammelkristne bryster, at man krævede dansk folkeafstemning om emnet. Nu er GEJSTEN jo fortaler for direkte demokrati, så vi applauderer initiativet og kvitterer med et opfølgende forslag til en stemmeseddel.

For det er jo dyrt at hive befolkningen til urnerne. Så det giver mening at kvalificere spørgsmålet, man stiller, så man får mest muligt stemmeværdi for pengene. Man kunne jo for eksempel, i ?©n dimension, lade svaret afhænge af art og race, et emne og kriterium for beslutninger, som DF jo ofte har på dagsorden. Desuden kunne man, på en anden akse, give borgeren mulighed for at nuancere typen af dyresex.

Gnavere Husdyr Vildt Fugle
Oralt
Analt
Petting
Onani
Parties
DybeBJ

På den måde kan vælgeren sætte sine krydser, og Udvalget til Valgs Prøvelse kan så lægge en kategoristrategi og fx tillade sex med påvirkede hamstre, men forbyde oralsex med svin lige før slagtning. Senere tager vi stilling til kryptozoofili.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.