Archive for the ‘Vandfald’ Category

I vand til halsen

Tuesday, November 27th, 2007

Naturens lundefulde fluktuationer plager nu det begundstigede grundejere i Furesø Kommune. Den kraftige nedbør gennem året har nu oversvømmet dele af deres matrikler beliggende til å og sø. Friværdien fosser ud i åløbet, hvilket har fået grundejerne (dem der ikke fik sejlet i skattely i tide) til at kræve statens indgriben. Helst sås at nedbør forbydes i større mængder. Men vidende at mod naturen kæmper selv generationsrøvere forgæves, så forlanges kun dræn, oprydning og erstatning.

Alt har en pris. Selv skønheden og glæden ved den smukke solnedgang og det uforstyrerede landsted ved søen. En præmis alverdens naturfolk og andre dødelige har kendt fra tidens begyndelse. Men nu i en sidste krampetrækning, mens kurserne styrtdykker på den lånefinancierede forbrugsfests, vil 68′erne vride de sidste kroner ud af den hårdt prøvede fælles madkasse. Gejsten støtter enhver med en sag. Vaders og snotklude kan hentes gratis på redaktionen mod forevisning af skattebillet og overfinancieringsbevis.

Man glemmer så hurtigt

Tuesday, March 20th, 2007

selangt.jpg

Som vi var nogle der mistænkte, da sagen om de forfalskede trafikprognoser for ?òresundsbroen rullede, så har Ikaj Kast nu endelig bekendt sit galoperende storhedsvanvid. I dagens udgave af Politiken går at læse:

‘I kan rende mig’
¬ªFolketinget har aldrig oplyst mig om, at jeg skal betale skat. Så I kan rende mig et vist sted. Det var mig, der byggede Storebæltsbroen, og det var mig, der byggede ?òresundsbroen. Så manglede det da bare, at jeg får fri transport, når jeg er på Christiansborg til møde¬´, siger tidligere trafikminister Kaj Ikast til Nyhedsavisen.

“Tju Hej” siger Gejsten og spejder med vedmod efter æresstøtten for de tusinder af arbejdere, der sled for at realisere Ikaj Kast’s drøm om landfasthed med Skåne.

Tirsdag før 12

Tuesday, October 31st, 2006

en iskold øl mmmmm
smagen af bitter humle
kilder ganen
blanding af citrus og honn..

FUCK DET LORT vi have SUPA
er ikke for honning og fis
for ETANOL

ETANOLMAND kommer op af gryden
sir goddag
har røde øjne
helt skaldet
taler sort
men er ven med alle
også LORTEMAND

HURRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA

Je’ ska’ da HA’!!

Monday, July 3rd, 2006

Nyt forslag fra de såkaldte liberalister: Sæt din overtid i banken, så kan du hæve den, når du bliver gammel, altså så du kan betale for din efterløn selv. Eller hvad? Her må vi komme med glidebaneargumentet, for der er jo ingen ende på fantasifuldheden, når man ikke evner at tage fat på det gamle riges egentlige problemer.

For hvor ender det? Hvad bliver det næste? Får jeg renter af min TID? Hvor får jeg den bedste tidsrente? Indestående under 1000 timer giver ikke renter. Måske kunne vi realisere det pengeløse samfund ved at udbetale løn i sekunder og timer? Og hvad med freden? Jeg vil kunne hæve FRED i banken. Og jeg vil kunne opspare WREDE til de lange vinteraftener, WREDE som jeg vil kunne hæve online, når det passer mig. Jeg vil spekulere i WREDE over for FRED og optjene mere TID.

Hvor opsparer man KVALITETSTID?