Archive for the ‘Dødsfald’ Category

Mindretalsdiktatur

Sunday, September 20th, 2009

På en dejlig søndag var familien i city – for at få en kulturoplevelse på det kongelige bibliotek. Men hvad sker? Hele slotsholmen er afspærret, fordi der er cykelløb. Cykelløb! Hvad rager det mig? Jeg forlanger at køre hen over slotsholmen i min store BMW. Men næææ, der er jo for folkesundhedens skyld, og Brian siger også, at sport er kultur. Så vil jeg gerne afspærre slotsholmen for et døgn, hvor der køres paintball uden regler. ALLE DØR! I kulturens navn.

Om at komme ud af kælderen

Monday, January 14th, 2008

Her i den dybe ro, hvor sjælen lytter efter SUPA, bor uanede ressourcer. Gennem tider har det været kendt, at tættere på moder jord skaber balance. Kælderen har altid været stedet hvor guldet er gemt. Hvor plottet sløres og afsløres. Hvor de sidste bene hvile for både sommertøj og køkkenelektronik.  Den sande kreativitets muldjord.

Snart tager Gejsten på en rejse ud af kælderen. En rejse der bringer nyt håb for fremtiden. Rejsen påbegyndes snart og både Mr Finsbury samt trofaste 103 vil være at finde blandt vinkende gæster.   Glæd jer alle til den spændende reportage.

Lige dele SUP og magtmisbrug

Tuesday, April 24th, 2007

Boris har forladt denne verden. Manden, der blev bindeleddet mellem det gamle Sovjet og det moderne Rusland, er ikke mere. En stor sjæl, en stolt mand, der ikke var bange for at SUPA sin troværdighed væk. Men KLOVNEN boede også i Jeltsin – og KLOVNEN er ikke død!

Nu falder murene

Thursday, November 9th, 2006

Efter 68′ernes mange år på magtens tinde. Selvforherligende, selvelskende, selvbeskyttende og med en nepotisme og indavl, der får selv den mest isolerede sydstatskoloni til at blegne, så er timen kommet. Med DR’s Nyhedsdirektørs Lisbeth Knudsens fyring er der slået et markant hul i 68′ernes Fort De-Rette-Holdninger-Mens-Jeg-Rager-Til-Mig-Af-Mine-Børns-Penge mur. At Chr. Nissens fald varslede nye tider var der ikke mange der troede. Hele mellemlaget var jo bevaret. Den bløde pude af livstidsansatte meningsbevarende kulturpessimister sad endnu tungt på DR og hvad der flød ud af samme. Men nu bløder de gamle sandhedskrigere. For der er taget en ordentlig bid af mellemkødet.
HUURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gerontokratiet vs. den bitre klovn

Saturday, September 30th, 2006

I disse år betaler Danmark af på 70′ernes rentefradragsfest med kolossale afdrag, så nettogælden til udlandet næste år er væk. På det tidspunkt har vi, der har betalt for 68-generationens tyveri, i gennemsnit betalt 50,000 kroner for meget i skat hvert år. Men hvad så nu, vil vores ældre uden pensionsopsparing men med store forventninger til fortsat velfærd sikret af enkeltsagspolitikere i mullah-partiet DF spørge – hvad nu? Hvis “de unge” har haft kræfter hidtil, kan de vel også sagtens fortsætte. Så nu skal vi vel sende pengene til Costa del Sol og Bodrum, hvor amatørgolf og okseblod går op i en højere enhed med hængepatter og en fims af sololie.

KLOVNEN er ved at vågne.

Giv GEJSTEN Ridderkorset

Tuesday, July 18th, 2006

toeffelEt stort tillykke skal lyde til den engelske stjernekok Gordon Ramsay(GR). Efter år med diverse reality serier bag sig, hvor ingredienserne har været deltagere med fine kvalifikationer i uduelighed, talentløshed, dovenskab, medieliderlighed og stjernenøkker er han nu præmieret for sin indsats med et Ridderkors.

Og hvilken indsats fristes man at spørge. Jo i bund og grund handler det om, at være istand til at fortælle perlerækken af tumper, at de er tumper. I afsnit efter afsnit af diverse typer GR reality soaps råber GR til tumperne at de er tumper. Dette gøres selvfølgeligt med forskellig betoning, afvekslende ordvalg og kropsattitude. Men budskabet er klart. GR fortæller folk at de er nogle idioter til det de laver. Og hvis de skal vedblive med samme, så skal de tage deres fag og virke seriøst.

Det skræmmende i dette er, at vi har arvet en samfundsmodel udtænkt og opbygget af hønsestrikklædte piberygende fritidspædagoger, hvor det at stille krav er et bandeord. Resultatet er et morads af manglende faglighed og dovenskab, hvor alle venter på frelsen gennem den næste doku-soap omhandlende lige præcis ens egen talentløse segment af blæver.

Så GR får Ridderkorset for at sige det åbenlyse på tv ‚Äì tøffelhelt. Gejsten siger: Hit med Ridderkorset så vi kan banke de ansvarlige 68‚Äôere for deres ugerning. Se det ville være en præstation, der var værd at belønne.

Kampen for lighed – Va som h?§ndte?

Tuesday, June 6th, 2006

vekst2.jpg

Broderfolket, som stjal vores land østensunds, har nu i sin iver for lighed og solidaritet nået til nye højder af samfundsnedbrydende aktiviteter. Senest har V?§nsterpartiet fremlagt forslag om forbud mod lektier: Det kunne jo være, at de ressourcestærke fædre og mødre hjælper deres børn med hjemmearbejdet, og dermed bidrager til uligheden og den negative sociale arv.

GEJSTEN har som noget meget særligt svært ved at finde ord. Den sociale arv handler ikke om faglige kundskaber, den handler om horderne af slappere fra ’68 og ikke mindst deres arvtagere, som kæmper for at ødelægge al vækst og fremgang. Kæmper mod elitisme og velstand. Måske er det den eneste måde at fastholde nogen, man kan være solidariske med?

Der står vi så i dag. Og skal åbenbart reddes af mullaherne i Dansk Folkeparti.