Archive for the ‘Bønfald’ Category

Søstersolidariteten og den tynde kok

Tuesday, June 2nd, 2009

Så opfordrer stramtanten og andre søstre i forbindelse med det forestående europaparlamentsvalg til, at kvinder skal stemme på kvinder, fordi de er kvinder – altså både dem, der stemmer og dem, de stemmer på. Det gryende matriarkat vokser åbenbart ikke hurtigt nok. Med helt åbenlyse opfordringer til kønskvotering gennem solidaritet med kønnet må vi andre målløst se til fra sidelinjen. Der er kun ét at gøre. GEJSTEN opfordrer alle læserne til at stemme på de kandidater, der har et rimeligt alkoholforbrug. Stol ikke på en mand, der ikke drikker. Det er som en kok, der er slank. Det DUR ikke.

Tillykke MBAMAND

Thursday, June 12th, 2008

 mbamand.jpg

Så lykkedes det MBAMAND. Med armene strakt mod himlen. Håndfladerne åbne klar til at modtage den himmelske velsignelse for det ocean af viden du nu besidder. Skabt i et månelandskab af kompetence. Babelstårnenes parkeringsplads. Befæstet af akademiske grader der alle peger ind. Ind i realiteternes sorte hul. Der hvor alt kvantificeres i grafologiske eskapader. Netop der hvor du står, har mange stået før. Trådt frem mod lyset, der falsk skinner i den evige frelses navn. Men vid MBAMAND, at dit bidrag på den sidste dag ikke måles med konsulenttimernes regnestok. Nej der hvor guldet ligger er i bidraget til vækst. At tænke STORT, at skabe STORT at være STOR.

Det spirer i køkkenhaven

Wednesday, May 9th, 2007

At kende sin plads. Et oprør er staret. Khader vil ikke længere være håndtaskens skødehund.
Ny alliance er født. Med 1/3 af kylle, rylle og pylle og den lille grønlænder på slæb.
Hungeren efter handling har pustet partiet op på knapt 8000 medlemmer på ingen tid. En bemærkelsesværdig handling set i lyset af det fraværende partiprogram. Kun at “Pia er dum” er det blevet til!
Med sig kan de jo tage vores gamle bolledukke Frevert. Også hun er blevet sur på Pia. Striden er i DF’s ånd her ikke politisk. Nææ en ren personsag, hvor pressen slås om, hvad Frevert har sagt om Pia.

Se& Hor: Pia er en Mokke!
Børsen: Pia er altid sur!
BT: Pia er kold og beregnende!
Bogen Frevert har skrevet om emnet har ingen læst. Men det er nok også bedst.
Og sådan hilser KLOVNEN sommerens agurketid velkommen. Med vrøvl og sludder vinker Gejsten ad borgen og håber..

Galskaben spreder sig

Saturday, May 5th, 2007

death-by-fundamentalism-18354.jpg Det amerikanske republikanske parti, også kaldet Det Store, Gamle Parti, eksponerede sig for omverden i går gennem en paneldebat. Den bestod af et sammenrend af politikere med et kandidatur i maven. I det store var det en perlerække af fundamentalistiske udsagn, der blev lagt for dagen, men det mest skræmmende var dog, at 3/10 af kandidaterne rakte hånden i vejret, da mødelederen spurgte, hvem der ikke “troede på evolutionslæren”.

Ved Profetens skæg! Når vi samtidig ved, at Bush og Blair holder hinanden i hånden, lukker øjnene, og beder stille bønner før store militære beslutninger. De taler med Gud. De får beskeder fra oven. Lederne af den fri verden tror på nisser! Vi har ikke meget håb tilbage.

Det minder jo lidt om Dansk Folkeparti, der nu skal fortælle alle os danskere, hvad danske værdier er. Et katalog af danske værdier, som vi har at holde os til. Værdier som dødsstraf, offentlig heilen og primitive menneskesyn. Mon ikke kreationisme står i kataloget? Hvad siger Søren?

Giv GEJSTEN Ridderkorset

Tuesday, July 18th, 2006

toeffelEt stort tillykke skal lyde til den engelske stjernekok Gordon Ramsay(GR). Efter år med diverse reality serier bag sig, hvor ingredienserne har været deltagere med fine kvalifikationer i uduelighed, talentløshed, dovenskab, medieliderlighed og stjernenøkker er han nu præmieret for sin indsats med et Ridderkors.

Og hvilken indsats fristes man at spørge. Jo i bund og grund handler det om, at være istand til at fortælle perlerækken af tumper, at de er tumper. I afsnit efter afsnit af diverse typer GR reality soaps råber GR til tumperne at de er tumper. Dette gøres selvfølgeligt med forskellig betoning, afvekslende ordvalg og kropsattitude. Men budskabet er klart. GR fortæller folk at de er nogle idioter til det de laver. Og hvis de skal vedblive med samme, så skal de tage deres fag og virke seriøst.

Det skræmmende i dette er, at vi har arvet en samfundsmodel udtænkt og opbygget af hønsestrikklædte piberygende fritidspædagoger, hvor det at stille krav er et bandeord. Resultatet er et morads af manglende faglighed og dovenskab, hvor alle venter på frelsen gennem den næste doku-soap omhandlende lige præcis ens egen talentløse segment af blæver.

Så GR får Ridderkorset for at sige det åbenlyse på tv ‚Äì tøffelhelt. Gejsten siger: Hit med Ridderkorset så vi kan banke de ansvarlige 68‚Äôere for deres ugerning. Se det ville være en præstation, der var værd at belønne.