Archive for the ‘Hensynsfald’ Category

Godt Nytår

Friday, January 1st, 2010

Humøret er højt

Monday, March 9th, 2009

Vi siger til lykke til Den Talende Kavalergang og stramtanten. Det fælles projekt Luk Pusher Street har nu vist sin effekt som resten af byen har overtaget funktionen med bandeoptøjer og mord på tilfældige mennesker stiger. Nu skal de bare lære af Den Store Rorgænger, der ikke er kandidat til noget som helst, at der ikke er noget at komme efter. Så kan vi sejle videre i uvidenhed og klimafornægtelse og afsky for eksperter og smagsdommere. Et land befolket af smålighed og styret af vilkårlighed. Men GEJS TEN siger: Der er altid et lyspunkt. I denne sammenhæng er det underholdningsværdien.

Orden i tingene

Wednesday, January 21st, 2009

Nu vil 4/10 af danskerne have forbudt tobaksrygning i private hjem. Fint, siger GEJSTEN, det er ikke overraskende i et land fyldt med frelste nyreligiøse og stemmekvæg, der følger de primitive enkeltsagspolitikere uden analyse, tanke eller ånd. Men så skal det ikke være lovsjusk! Så skal det gøres ordentligt. Forbud mod dumhed. Dumhed kan man måle med større præcision end tobakspartikler. Er du dum må du ud – ud på gaden sammen med rygerne og Amitzbøll og stemmekvæget. Vi kan ikke have dumme mennesker gående rundt i deres egne hjem over for forsvarsløse børn. Det gælder også religion. Det skal være forbudt at bedrive børnemishandling gennem forestillinger om mænd i himlen, levende døde, og mærkelige, hellige spøgelser. For ikke at tale om obese. Det må forbydes at være tyk i hjemmet. Det kommer naturligt af dårlig ernæring, som slår tusinder ihjel. Forbyd alt, lav flere forbud og få det hele væk, væk, væk. Der er kun en vej.

Med Vold skal land bygges

Tuesday, November 27th, 2007

Så oprandt dagen hvor alle tiders Ritt har givet de autonome hærværksmænd M/K et nyt værested. HUUURRRAAAA skal lyde fra Gejsten. Med Vold og Brok skal du opnå dine mål. Virkeligheden har nu endelig indhentet vores illusion om demokrati og ejendomsrettens ukrænkelighed.

2900 Snobbeopperup Helvede

Tuesday, September 18th, 2007

Det DUR ikke. TV3 lancerer “2900 Happiness”. Der er intet lykkeligt endsige velstående ved Hellerup. Hellerup er bydelen i Gentofte med dialekten, der er til grin. Den opadsnobbende del af kommunen. Dog på den rigtige side af motorvejen, men alligevel til grin.

Så kan man sige, at Skodsborg er stedet. Der er noget om snakken. Skov til venstre og vand til højre. Men hvilket vand? Sverige til al evighed. Forbudsudsigten og alkoholfri morgensol. Det dur heller ikke.

Så er der Gl. Holte. De afdankede golfspilleres paradis. Intet Happiness der. Trørød er helt i skoven. Ved- og Humlebæk ligeså. Måske er der noget over blandingen af whiskybælte og knoldespark oppe syd for Snekkersten, men helt ærligt:

Der er kun eet sted, der giver mening at lave en TV-serietitel omkring, hvis det skal give mening i en større kontekst, og det er 2920 Charlottenlund. Der, hvor den sorte skole stadig findes, hvor forældrene aldrig er hjemme, hvor drukturen starter ved det fyldte 12. år, og hvor ALLE får indflydelsesrige poster i samfundet senere. En sølle research på TV3.

Volvoen i Mosen

Monday, May 21st, 2007

Carl-Mar vil i Folketinget. Denne mærkelige mand, som ingen har forstået indholdet af, vil nu i Folketinget. Med Scientology og Psykoterapi skal Danmark nu gøres til et bedre sted. Og det skal såmænd nok lykkes. GEJSTEN siger: Prop hele Ny Alliance ind i Volvoen, nøgne, og kør rundt nede i mosen mens der skriges Pik er Gud. Så skal vi nok få tørklædepåbud!

Dansk

Thursday, March 1st, 2007

Et af spørgsmålene på den i dag så omdiskuterede statsborgerskabsprøve er:

86. Hvad betød tabet af Slesvig og Holsten i 1864 blandt andet?

A: Den danske statskasse gik bankerot

B: Det blev forbudt at tale tysk i Danmark

C: Danmark mistede 1/3 af sit territorium

Det rigtige svar skulle eftersigende være C, men man kunne vel også indføre en ekstra svar mulighed D: Danskerne blev dybt deprimerede og begravede sig i en selvforherligende nationalisme – og de har ikke flyttet sig siden. Det er også meget dejligt at se at de er kommet igennem alle de i folketinget repræsenterede partiers baggrund, men lidt skuffende at man ved enhedslisten kun skal gætte hvronår de blev dannet – jeg havde ellers glædet mig til det lange spørgsmål om hvilke partier liste ?ò var en sammenseltning af – kan man sin kultur eller ej?

Hvad PENGE også kan bruges på..

Thursday, February 8th, 2007

“Samme aften vises et tysk bud i samme genre. I ‘Auch Zwerge haben klein angefangen’ har en gruppe dværge lavet revolution på den anstalt, hvor de tidligere var spærret inde.
De hærgende dværge bruger tiden på at slå grise ihjel, fælde anstaltlederens yndlingspalme, læse pornoblade, køre på motorcykler og smadre alt, hvad der smadres kan.”

Dagbladet Politiken 8/2-07