2900 Snobbeopperup Helvede

Det DUR ikke. TV3 lancerer “2900 Happiness”. Der er intet lykkeligt endsige velstående ved Hellerup. Hellerup er bydelen i Gentofte med dialekten, der er til grin. Den opadsnobbende del af kommunen. Dog på den rigtige side af motorvejen, men alligevel til grin.

Så kan man sige, at Skodsborg er stedet. Der er noget om snakken. Skov til venstre og vand til højre. Men hvilket vand? Sverige til al evighed. Forbudsudsigten og alkoholfri morgensol. Det dur heller ikke.

Så er der Gl. Holte. De afdankede golfspilleres paradis. Intet Happiness der. Trørød er helt i skoven. Ved- og Humlebæk ligeså. Måske er der noget over blandingen af whiskybælte og knoldespark oppe syd for Snekkersten, men helt ærligt:

Der er kun eet sted, der giver mening at lave en TV-serietitel omkring, hvis det skal give mening i en større kontekst, og det er 2920 Charlottenlund. Der, hvor den sorte skole stadig findes, hvor forældrene aldrig er hjemme, hvor drukturen starter ved det fyldte 12. år, og hvor ALLE får indflydelsesrige poster i samfundet senere. En sølle research på TV3.

Comments are closed.