Orden i tingene

Nu vil 4/10 af danskerne have forbudt tobaksrygning i private hjem. Fint, siger GEJSTEN, det er ikke overraskende i et land fyldt med frelste nyreligiøse og stemmekvæg, der følger de primitive enkeltsagspolitikere uden analyse, tanke eller ånd. Men så skal det ikke være lovsjusk! Så skal det gøres ordentligt. Forbud mod dumhed. Dumhed kan man måle med større præcision end tobakspartikler. Er du dum må du ud – ud på gaden sammen med rygerne og Amitzbøll og stemmekvæget. Vi kan ikke have dumme mennesker gående rundt i deres egne hjem over for forsvarsløse børn. Det gælder også religion. Det skal være forbudt at bedrive børnemishandling gennem forestillinger om mænd i himlen, levende døde, og mærkelige, hellige spøgelser. For ikke at tale om obese. Det må forbydes at være tyk i hjemmet. Det kommer naturligt af dårlig ernæring, som slår tusinder ihjel. Forbyd alt, lav flere forbud og få det hele væk, væk, væk. Der er kun en vej.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.