I vand til halsen

Naturens lundefulde fluktuationer plager nu det begundstigede grundejere i Furesø Kommune. Den kraftige nedbør gennem året har nu oversvømmet dele af deres matrikler beliggende til å og sø. Friværdien fosser ud i åløbet, hvilket har fået grundejerne (dem der ikke fik sejlet i skattely i tide) til at kræve statens indgriben. Helst sås at nedbør forbydes i større mængder. Men vidende at mod naturen kæmper selv generationsrøvere forgæves, så forlanges kun dræn, oprydning og erstatning.

Alt har en pris. Selv skønheden og glæden ved den smukke solnedgang og det uforstyrerede landsted ved søen. En præmis alverdens naturfolk og andre dødelige har kendt fra tidens begyndelse. Men nu i en sidste krampetrækning, mens kurserne styrtdykker på den lånefinancierede forbrugsfests, vil 68′erne vride de sidste kroner ud af den hårdt prøvede fælles madkasse. Gejsten støtter enhver med en sag. Vaders og snotklude kan hentes gratis på redaktionen mod forevisning af skattebillet og overfinancieringsbevis.

Comments are closed.