Innovativ ydmygelse i Haslev

 Innovation nær LORT

Vi skal leve af innovation! Her i grænselandet hvor det nye bor, skal fremtiden sikres. Bevæbnet med en god idé, gå på mod og en masse forarbejde drog KLOVNEN til et “Pre Springboard” arrangement på sydsjælland. Pre Springboard skal være arnestedet for innovation. Her skal den “vilde” idé testes i et miljø af kreative krafter, der har erfaring fra det innovation. Alt sammen financieret af staten (inklusive let forplejning). Bedre forudsætninger kan dårligt tænkes.

Hurtigt erfarer KLOVNEN, hvordan spillet er tilrettelagt. En indstuderet rutine, der sikrer de statsfinansierede innovationsbedømmere PENGE i lommen for nul-bidrag. Smukt indleder Seed Capital’s pensionsmodne repræsentant med at formulere sin læresætning: ” Jeg læser aldrig forretningsplaner, de giver ingen mening i min vurdering af projekter!”. Deja vu – samme pensionsmodne herre har skiftet PENGEtank. 5 år tidligere mødte KLOVNEN selvsamme inkompetence med andet projekt men selvsamme læresætning. En hurtigt efterfølgende søgning viser også, at samme bedømmers  største succes er at være en del af 68′ernes vilde friværdi ridt. Flankeret af en udtjent lektor fra IT-Højskolen. Skuffet ovet aldrig selv at have bidraget,  over “nutidens unge”, der ikke vil de klassiske disipliner og sikkert også over, at måtte spise små blå piller for at få det eneste bevis på tilhørsformål til den mandelige køn i spil.

Med disse to fyrtårne som tilskuere, flankeret af repræsentanter fra diverse kvasi-offentlige hjælpefunktioner, opførte KLOVNEN sin Dødedans. Vel vidende at eneste beløning på de 2 timers koegraferede fallit var en sandwich.

Med varme hilsner fra Haslev kysser KLOVNEN nu definitivt offentlig finansieret innovation farvel. Sjældent er så mange gode intentioner gået tabt i sørgelig inkompetance, selvberigelse og hovmod.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.