Lige dele sukker og eddike

agurk.jpeg

Med de seneste dages tumult om de formodede Vollsmose Terrorister, så er de radikale kommet ud af busken. Nu skal der handling til! Vi skal undersøge problemet nærmere. Straks skal vi afsætte millioner til et Islamistisk Forskningsprogram, så det kan klarlægges hvad disse kære mennesker vil i og med Danmark.

Det slår mig med en fuldvoksen spade lige i panden, at de Latte-drikkende radikale har brugt alt for megen tid på caf?© og i ‚Äùlækre‚Äù specialforretninger på Nørrebro. Og nu bliver de bange. Nervøse for, at netop de sidder der hvor bomben sprænger, når den sprænger. For en ting er sikkert, springe det vil den, ligegyldigt hvor meget etnisk feta og basilikum der skylles ned med Latte i fremtiden.

I stedet for at lukke øjnene, ville en rettidig indsats både praktisk og teoretisk sikre en bedre forståelse og analyse af netop de udfordringer det danske samfund står overfor netop nu.

Et simpelt betingent opslag på nettet med ordene (+research +islamic +studies) retunerer over 8,3 mill. hits. Altså en god indikation af, at der allerede nu i lande der omgiver os er et levende forskningsmiljø. Naturligt ville det jo være, at trække på den erfaring som Spanien, England og Tyskland har på området, for derigennem at springe til mere konklussiv politik på området. Fremfor at lægge det hele i den vanlige syltekrukke: ‚ÄùVi nedsætter et udvalg‚Äù eller nu med Radikal bitter smag: ‚ÄùVi opretter et forskningsområde.!‚Äù som kun er en udløber af interne Radikale argurketids frustrationer, hvor det eneste opløftende har været Håndtaskens og Karatedrengens skænderi om retten til den næste ministerpension.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.