STOP VOLDEN ELLER JEG SMADRER DIG

Accident-791166.jpg

Endnu en festival. Endnu horder af nulremænd i spasserland. Man må tage den fjollede sommerhat af for festivalledelsen, som trods alt magter at finde nyt og uprøvet materiale frem hvert år.

Det er ikke som ude i den virkelige verden. D?©r, hvor hjulene går i stå, hvis man deles om noget, hvor der ikke er noget at komme efter, og hvor nytte og værdi ikke kan måles på samme skala. D?©r, hvor DJ?òF-laget ligger som 20cm klistret sirup overalt og kommer ind i kropsåbningerne. Mængderne af inkompetente bøsserøve, som render rundt og skubber til papirsbunkerne, aflyser møder om ressourceplanlægning og aldrig bidrager med et eneste konkret, værdiskabende tiltag.

De er velfærdsstatens glemte overførselsindkomstmodtagere.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.