Vi kan strikke, vi kan synge…

Københavns Universitet har netop meddelt, at årets ruskurser bliver alkoholfri. Man må godt drikke en ølbajer den sidste aften, men ingen spiiiirituss. Her har vi igen gruppen af moralister af bedste 68-avl, der med friværdi på størrelse med det afviste højhus på rundetårn tordner mod den unge generation, fra hvem de har stjålet alt.

“Ellers må vi fratage dem deres løn,” siger Jakob Lange – denne proto-68′er med skiftende holdninger gennem årene og en særhed, der minder om Neutssky-Wulff. Jakob ved åbenbart ikke, at rusvejledere på Københavns Universitet (måske med undtagelse af pseudo-geek-humaniora) er ulønnede – pengene bliver brugt til uddannelse!

Men håbet kan naturligvis altid skimtes i horisonten her på GEJSTEN. Håbet er, at rusvejlederne sørger for bunker af amfetamin og tetrahydracannabinol i høje koncentrationer. Så skal der bare være nok at spise/kneppe, så er det fint-fint med saftevand.

Comments are closed.