5 x 5 x 5 = 0

Da 68′erne havde afsluttet det store generationstyveri, så var det tid til fornægtelse. Fornægtelse af løfterne om en bedre morgendag. Nu smukt personificeret af Hendes Højrøvethed Ritt, der på trods af overvældende bevis for løfter om 5000 tusinde boliger til 5000 tusinde kroner på 5 år både i trykte og æterbårende medier, stædigt afviser at noget løfte er givet. Løgn og fornægtelse er come il faut i 68′ernes selvfede ledelsesstil. Et smuk skamstøtte at rejse efter års udplyndring af rigets mentale og økonomiske ressourcer.

Desværre er den politiske opposition i København præget af jagt på bestyrelsesben og frynsegoder, at ingen skal stille sig i vejen for H.H.R. Det kunne i sidste ende koste et eget stykke flæsk betalt af børnene efter 68′ernes fest.

Comments are closed.