Bilags Ringen

Et bilag over dem alle, et bilag kan finde dem
et bilag kan bringe dem alle og i mørket binde dem
I Politikernes land hvor frådsen ruge.

Mens vi nu alle jager lille-lars og bilagene, så lad os for en kort stund kigge på hans artsfælle Ritt Bjerregaard på overborgmesterposten. Her er der indkøbt nye møbler til den sociale altfavnende bagdel for formedelst kr. 850.000,-  Hvilke bilag eller mangel på samme, der udgør den største hån mod den flittige skatteborger skal stå usagt hen. Men sikkert er det, at lemfældig omgang med offentlige midler altid har været i høj kurs i Kongeriget.
Kun et vil fjerne de folkevalgtes trang til selvberigelse: Fjernelsen af indkomstskatten! Hermed sikres at der kun kan nydes efter egen evne.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.