Nu vanker der!

Alle har vi vidst i mange år, at de Radikale har et godt øje til sandheden. Bedre vidende end alle andre har Latte-fløjen utrætteligt belært os om indvandring, integration, den globale økonomi, samfundsøkonomien og ikke mindst hvad er come il faut og hvad der er ikke.

Netop som vi troede det Radikale bagland i det jydske var dødt. Selve muldet som de er opstået af, var druknet i Latte og lunkne løgne, så tager de nordjydske Radikale egne metoder i brug for at markere sig i mediebilledet. Den radikale viceborgmester (med sikret pension) i Mariager Kommune belærte på den gode gamle måde i weekenden en dørmand på en lokal beværtning. Denne blev slået til lirekassemand af den radikale nævesvinger. Sikkert i et behjertet forsøg på at hjælpe dørmanden til forståelse af tingenes rette sammenhæng. Og vores gode ven (med sikret pension) har jo ret, hvilket også forståes af formanden for de Radikale i Hobro der udtaler : “..Det, der er sket, er dybt beklageligt, men ikke værre end, at vi kan leve med det..”.

Gejsten siger: “Kryb ind i skabet.. gem dig i kælderen, løøøøb!” For nu er det vidst. Ikke blot skal vi høre på Latte-snak og håndtaske. Nu vanker der flade hvis vi ikke hører efter.

2 Responses to “Nu vanker der!”

  1. maz Says:

    Radikal SUPA – en del af det kreative Danmark.

  2. caj Says:

    Så Radikal wold er et udtryk for kreativitet!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.