Hænderne over dynen

En dameglad nordjysk caf?©ejer har skaffet sig hele den nypuritanske horde på nakken, fordi han giver rabat til kvindelige caf?©gæster, der viser patterne frem. Politi, folkevalgte og bevillingsmyndigheder diskuterer mulige sanktioner. For den slags kan vi da ikke have i vores lille land. Vi vil hverken se snavs, tale om snavs eller høre om snavs. Vi lader som om, der ikke er snavs. SNAVSEMAND bor i et andet land.

Som mullaherne i Dansk Folkeparti prædiker, skal der være orden i tingene. Selv Ekstra Bladet er blevet nypuritansk efter lukningen af internetstedet, der anmeldte glædespiger i provinsen. GEJSTEN siger: Byg et M?òRKELAND et sted på Djurs, eller på Bornholm, til den sølle mængde af bagstræv, der glider ind i vores kropsåbninger som lusen, der overlever mellem de nedbidte negle. Vi vil se bare bryster!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.