Armhuleboere

smoke body.JPG

Så ser det ud til, at rygeforbudstiden også svømmer ind over Danmark i diskrete tidsskridt. Vi slipper ikke. Som resten af Europa bliver vi sunde og dejlige i takt med, at vores bæverdinger filtrerers for tobaksrøg. Dette nydelsesmiddel, som i årtusinder har beroliget sjælen, men som nu skal falde for enkeltsagspartiers momentpolitik og politisk korrekte astmatikere.

En kultur forsvinder. En kultur, der gik på tværs af sociale klasser og etnicitet. En kultur, der fostrede ideer og konspirationer. Men mest af alt en kultur, der dannede en fysisk barriere mod den utålelige perspiration, bodegafascisterne lider af i dette latterlige, lille land. Hørmen af utrættelig usympati overgår nu fra det åndelige til det fysiske rum. Og rummet er trangt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.