Gruppeonani

Så er det tid igen. Nu hvor de glade solidariske 68′ere bevæger sig mod deres livs efterår, står bekendelseslitteraturen i kø for at komme ud fra de blodstænkede fingre. Senest nu Ole Gr?ºnbaum, der med sin selvbiografiske udgivelse rammer en meget præcis pæl gennem det solidariske fatamorgana. Der var og er ingen broderkærlighed. Der var og er kun et kæmpe EGO, der skulle tilfredstilles gennem orale ydelser og anden korporlig omgang med ligesindede.
Med foragt bekymrer de gamle 68′ere sig i dag over de unges forbrug af sex. De er bange for, at de får et unaturligt forhold til brug af samme. Bekymrende er det, at de der selv målte eget værd i mængden af partnere, nu stiller sig til dommer over egne børns spejling af det forkvaklede normsæt i efterlod sig i bollerummet.¬† I selvophøjet veltilfredshed sidder de på magtens tinde og slikker den dårlige samvittighed i gruppeonani med ligesindende og forventer sig tilgivet. Klovnen fra bollehavet viser sit ansigt og griner…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.