Uvidenhedssamfundet

photo1.gif

Så fik arrogancen overtaget. Nu er det ikke nok at skrive reklamer for store, udenlandske IT-giganter, næh nu skal det være en ære ikke at kunne forvalte et simpelt mandat fra et flertal i folketinget? Som Uffe i firserne var stolt af sine mange næser er vore dages regeringsmedlemmer åbenbart stolte af deres fadæser, fiaskoer og fejlgreb.

Sidst har Bendt Bendtsen, som af den store erhvervsleder og innovatør Bill Gates fik vredet armen om med truslen om, at et dansk nej til softwarepatenter ville medføre fyring af 800 softwareudviklere i Danmark, med en ubegavet passivitet undladt at følge folketingets ønske. Som erhvervsminister er han sikkert bange for, at Microsoft vil lukke Danmark som IT-foregangsland.

Bortset fra, at man kan undre sig over, at Microsoft Business Solutions virkelig beskæftiger 800 teknikere oppe i Vedbæk eller hvor helvede de er, så kan vi jo ikke have en mand i regeringen, som i egenskab af erhvervsminister lader hånt om sine forpligtelser fordi en multinational despot trykker ham på maven, og i egenskab af vicestatsminister sidder med tommeltotten godt oppe i anus, når han får en simpel opgave, “tryk på den R?òDE knap”, af den folkevalgte forsamling. Det var inkompetencen. Og nu følger så arrogancen.

Connie, gør noget.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.