Faderen, Sønnen og Sportsånden

celebrate_diversity_guns.gif

Så fik de unge sparket. Hvad skal man også med unge? Vi skal jo have en normaliseret kultur uden for mange dikkedarer. Alle må lære, at en “modkultur” ikke giver mening i et samfund, hvor der ikke er noget at komme efter.

Men vi må vælge nu. Vælge, hvordan lærestregen fra Ungdomshuset giver os styrke til at rense samfundet endnu mere. GEJSTEN foreslår derfor Næste Stop Parken! Ved i udgangspunktet at lægge billet ind på den gamle idrætspark må vi på baggrund af sportsspassernes opførsel i byen hver gang, der spilles forbold, bede om øjeblikkelig nedrivning. Vi skal danse på Don ?òs byggetomt mens vi skriger ud over det gamle land, at alle må samles om at fjerne de sidste rester af diversitet og individualislme.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.