Jeg har set en rigtig Negermand..

billede_53063_lille.jpg

Den voksende inkompetence i dansk politik har med al tydelighed nu også fået godt tag i medierne. Ulla Tørnæs’s stort anlagte kampagne på 18 mill kr., hvor af de 6 mill går til Carl Bro Consulting for den gode ide og udførelsen. Bringer kendte og helst totalt ukvalificerede danskere rundt i afrika for at udvælge bistandsprojekter, der fortjener danske støtte kroner.

Desværre skal vi, ud over det åbentlyst tåbelige i at sætte de mindst kvalificerede til at betemme, hvad skatteborgerpenge bruges til, også belemres med journalister (er det en beskyttet tiltel spørger jeg tit mig selv), der skal spørge ind. I dette tilfælde fandt journalisten det passende at spørge den ansvarlige minister om det ikke var synd at Charlotte Birchow ikke havde tid til at se det teaterstykke AIDS Hospicet havde forberedt i junglen! Hvad med at spørge om: “Hvad fanden har i gang i!” 1.6 mill kr til at oprette en hjemmeside om projektet, der er set af 12.000 mennesker. Det giver en kontaktpris på 133,- kr.!!! 6 mill. kr. til Carl Bro for at fragte en Fitness Dronning og diverse omegnsteaterdirektører og kulturpersonager rundt i restafrika og udvælge værdige modtagere af danske bistandskroner. Nej det er ikke spørgsmål DR finder relevante at formidle svar på.

Tilbage står følelsen af at se Fitness Dåsen i stramme jeans og plastikpatter bliver introduceret som repræsentant for det officielle Danmark. Følelsen af SKAM.

Comments are closed.