Det Indholdsløse Menneske

salami_cotto.jpg

Investeringerne ligger stille i vores land. Nogle giver skatten skylden. Andre giver dovenskaben skylden. Andre igen mener, at ansvaret ligger hos jyderne og de store pensionsselskabers socialdemokratiske fladpandehedging. Men i virkeligheden er årsagen, at fattigdom skaber kreativitet, mens rigdom skaber træthed, katatonisme og afasi. Derfor konvergerer velfærden mod en sølle vækst, en tomhed i vores samfunds sammenrend af småkriminelle pølsemænd og internationale gangstere, som til stadighed forsøger at franarre kompetente iværksættere det sidste af friværdien. Leverpletterne spejler sig i det fedtede hår, mens sprogbarrieren sætter nye grænser inden alting ender i det rene vrøvl, bræk og død. En underlig uforløst forløsning. Imens sidder Klovnen på bagsædet med stivnet smil og rejsning. En rejsning, der ikke har noget formål.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.