Hans?? wo bist du?

Canada hvorfra intet godt er udsprunget, et folk af isbjørne og transvestitter. De har for mange hatte og for megen pulversne. Hvilket folk er latterligst i verden? Franskmænd! Nej… Canadiske franskmænd!

Disse mennesker, som med sørgerlige huer og gennemsnitlige intelligenskvotienter lader hånt om verdenssamfundets selvforståelse ved at deprivere den tredje verden for sygeplejersker, har nu kræket Danmarks suverænitet. En suverænitet, som går gennem generationer af innuitter og fordrukne bollevenner i bygderne op over fjordene og gennem indlandsisen, som ruller i det danske blod.

Vi danskere identificerer os gennem den grønsandske indlandsis. Vi er kolde som isen og varme som den kapital, som olien under isen lover os.

Gejsten siger: Lad det komme an på en prøve. En prøve mellem BS og de canadiske rangere, som har kvindetøj under de sørgelige dragter og kun drikker 12% alkohol. Gejsten siger F?òJ. Prøven går ud på at udtale HANS ?Ü på den rigtige måde. En konkurrence, som Per Stig og Shannon O’Doherty snildt vil kunne udspille i de lyse nætter på en sten i det arkitske hav, men vi andre betaler marginalskatter, der får vores EU-medborgere til at flygte i rædsel mens vores cafe latte bliver kold.

Uden frygt, ladhed og dårlige drømme bliver livet helt let at leve.

En lethed der med ærefrygt vil detronisere en hver canadisk opkomlings krav på det danske urfjeld, der dybt begravet i vores hjerter giver sig til udtryk i Hans ?Ö.

Kram den næste grøndlanske dranker du falder over på vejen hjem til din trygge forstad. ?ònsk ham tillykke med sejren, der skal sikre evigt liv nær Netto’s flaske automat!

Gejsten siger: Nudasitset og godaften.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.