SPAM – nu er det for åndssvagt

De der angiveligt lever af, at spamme sagesløse Internet brugere med tilbud om dette og hint, er nu ved at nå en grænse af stupiditet i deres arbejde, der er åndsvag.
For at undgå, at deres uopfrodrede reklamer opsnappes af diverse anti-spam anordninger, så handler det nu om, at fordreje budskabet og nøgleord, som selvsamme anti-spam programmer benytter, til så høj en grad af ukendelighed, at de ikke opsnappes. Det betyder for en jævn gennemsnits Internet bruger som mig, at hvor der tidligere var løfter om Stor Pik, Evig Rejsning, og billige lån nu kun er hundredevis af volapyk-mails tilbage.
Ord som Vi?§igggRrraa. Vi‚ï©‚ïúagry, Va‚åÇ?±l?Æ?ªm‚îºm og lignende tekst, der aller mest minder om en blanding af Jiddisch og Hebraisk er nu en stor del af min dagligdag. Dette medfører selvfølgligt kun, at de føromtalte anti-spam programmer bliver bedre og bedre til at opfange den stigende mængde volapyk, der i sin tur bliver mere uforståelig.
I sidste ende vil den primære trafik på Internet består af komplet sludder der sendes i ukontrolerbare mængder frem og tilbage mellem spam-filtre og spam’ere. Og midt i denne missære vil brugeren befinde sig. Fanget mellem ønsket om kommunikation med omverdenen og frygten for stavefejl eller grafiske indslag, der uafvendeligt vil betyde den sikre død i filtret.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.